Lijek za sve
0
Seksom protiv bolesti
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako skupim 50 glasova do 23:20, dobicu veceras izvolite :)
citas vako a nemas se gdje podmirit ccc
jeli i za Sidu?
ne meci nos nosonja jedan,jel to ti nos veci od palije? e zato i kises ;)
bas glupo . kakve veze imunitet moze da ima s a sexom? ja bas uvek kise m posle sexa, ?
Tako se Salih Džidić liječio pa završio u zatvoru ...
lave ja kisem,... je bi ga
PP kontam, jašta... hoš reč ti vozaš
MDRFKR onaj ko se vozi u tramvaju ili trolejbusu ne buba... Ovi koji voze auta ne kisu, kontas? je bi ga jarane
cuj za pola sata (zar ikome traje toliko) potrosis ČAK 80 kalorija( to je cetvrtina normalnog rucka)HAHAHAH
Otkad ja ovo tvrdim, al me ne shvataju ozbiljno... samo mi nije jasno kako smo bolesni kad nas ko stigne bubne i s leđa i s ostalih strana, ima jedno dvajs godina... znači ko kihne u troli il tramvaju ne buba se...samo da znam
eto sagori se za pola sata 80 kalorija...znaci citav dan se taslachish ne bi li sagorio cokoladicu....zestoka dijeta! :)
sto se mene tice, vise mi sex nije bitan. Sex R.I.P.
J..em, Je..cu, ko pročita njega ću !
LIJEPI ZAPAD,A NE ZAOSTALI BALKAN I NJEGOVE PREVREDNOVANE MORALNE VRIJEDNOSTI.TAKO GDJE JE MORALNI ZAKON NAJVIŠI,ON JE UJEDNO I NAJNEISPUNJENIJI-Friedrich Wilhelm Nietzsche
Veceras me glava bolila, odem malo mladoj se privucem sa ledja i gle cuda evo me sad na netu nista me ne boli sve mi ravno do mora hahahaha. GUZIT I SAMO GUZIT to je lijek buducnosti, navalite narode nemoze nestati nije potrosna roba , ima da budemo najzdravija nacija na svijetu hahahaha.
auuu jest mi se priguzilo