Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu kad se ozenis,mozes svaku noc ono...a ja cekam od novembra da je nesto ne boli il da joj se hoce...
@UZORITI Vidis,ima ovaj komsija,jest ima blizu 80 čuka al je opasno gleda
Pitali Muju, Mujo bil ti karo Brenu il druge dvije obicne trebe? Kae Mujo: Ma Brena je Brena, al dvije su dvije!
Sex sa komsinicom je zakon.
Divan edukativni materijal za našu omladinu.
Sex sa klixerkom :)
Sastali se Mujo i Haso i hoće lijepo da se provedu. Odmah na početku kaže Mujo ja nemam ništa para brate nije mi plata legla a na to Haso pa i ja imam samo 2KM kod sebe i meni nije plata bila. Kratko Mujo razmisli pa mu reče da krene za njim do Mesnice u blizini. Daj mi te 2marke da nam nešta kupim pa idemo da se napijemo reče Mujo i ubrzo izlazi sa kupljenom Kobasicom. E pazi Haso uči ćemo u Kafanu i naručiti po Pivu i kad popijemo ti klekni na koljena,otvoru mi pantalone, izvadi Kobasicu i stavi je usta pa ćeš videti dalje. Tako uradiše kad su popili po Pivu al kad ih Konobar ugleda poče se derati i sovati naglas i istjera ih napolje. Eto vidiš Haso popili smo po pivu i ništa nismo platili! Tako oni od Kafane do Kafane radili uspešno i nakon 11 Kafane kaže Haso ja Mujo nemogu više...pjan sam dobro a pogotovo me koljena bole nenormalno. Gleda ga Mujo ljutito i kaže: pa šta se praviš papak jedan i ja sam popio i meni nije nikako lahko!! ja sam onu Kobasicu nakon 4te Kafane izgubio 😲😂
"...većina muškaraca će se barem jednom prepustiti maštanju gdje iza leđa svoje bolje polovice uživa u tijelu druge žene koju ne mora nužno poznavati." Drage moje, ne dajte se u pseću pozu. Automatski inicirate maštanje svoga dragog.
Ne kontam sta ima ovdje mracno i cudno. Mozda za one kojima je klasika vrhunac sexualnog zivota.
@zmajcekOdNocaja......bolje za te pare uzet gajbu i fasungu, pa uz rijeku....pa hoces mesa, hoces cevapcic.....a ona vazda hladna, rosna.......bar rijeka imamo u ovoj Bosni......:)))))
@zmajcekOdNocaja ufatit cu ti sta usput....nek donosi pive.....hahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
stifler's mom....
Zelje i zelijce, ako postoji mogucnost i spremnost, zasto ih ne ispuniti. :-) hahahah
@@mko hahahaah Amko amko, osta pusta zelja. :P
@@mko hahaaha Ipak bi ja rekla. ;-)
Ma meni samo nek daju ovu na slici i ja sam brate zadovoljan, nema preseravanja!!!!! 😊
a sex sa profesoricom, doktoricom, milfačom nista to aa?
Nidje veze. Gdje je u ovoj prici Dusanka Majkic i famozni slafruk od satorskog krila ??
@Avdina UPS !! :)
sta bih dao da mi stavi ovo stopalo u usta
...ofalio članak, šes komentara.