Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje su oni bogati?!? to nas kao ne privlaci?!?!
A evo i jedne iskrene djevojke sa nadimkom Chick.
Cuj gdje su? u Bosni sigurno nisu :D potrazi CH, DE, AT
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I zaboravili su reci da zene uopste ne privlace bogati muskarci. Jednostavno ne primjecuju bogatase, a prosto su lude za ostalim kreativnim i romanticnim tipovima.
yes,yesss
Žene vole oficire
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja mislim da su najgora grupa ovi pazljivi, zasto, zato sto najebu ko zuti, takvima zena tersa, maltretira ih i svaki dan sado mazo, u toj kozi nikad ne bi bio... ja sam jedna obicna adrenalinska budala, lud za extremnim sportovima... valjda zato nisam toliko ni zanimljiv, tek poneka sto se zezne heheh...
Ako imas pare ne treba ti ni jedna od navedenih tipova. 90% zena je danas takvo i to je jednostavno cinjenica.
novcanik-magnet
Lijepi ko Huso
http://www.youtube.com/watch?v=2MVZr361PfQ --------sve rečeno---------
dok su cure najcesce se zabavljaju sa romantikom, buntovnikom i sl, a na kraju se vecina uda za konjinu. ne kontam razlog?
to su one shto traze princa na konju,a dobiju samo konja
Hahah koja gomila govana. I pored ovoga pobrojanog i "savjeta" 70% zena zavrsi s idiotima, seljačinama i primitivcima.
Ove studije rade likovi koji nikad nisu izasli sa zenom. Toliko o tome.
on celav, ofucan, 58, ona 19 plava i luuudo zaljubljena
Vidim da su me u zadnje vrijeme pratili.
Tip 8: SDA kandidat za opcinsko vijece.
dubok novcanik i veliki *** je danas osnovni parametar kod zena.
Muškarci dugačke i neukrotive belegije su uvijek bili najromantičniji i najpažljiviji, slobodnog i egzotičnog duha.
Voljele su ih mlade žene, a onda i njihove mame.
Kuće su odisale zadovoljstvom i samopouzdanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Inteligentni muškarci - slušaju ženu šta im ima reći, humor, politika, posao.. = veze sa inteligencijom nema, valjda kontaju ako imaš posao moraš bit inteligentan Muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja - ti mogu biti takvi, a mogu biti i žešće papčine Kreativni muškarci - previše kreativni završe za modnog mačka Muškarci iz egzotičnih zemalja - naravno, zamisli amerikaknu kako se loži na indijca i njegov akcenat, a fascinirala bi je i krave. Pažljivi muškarci - otvara vrata ženama, namiještaju stolicu... KAKAV JE TO PAPUČAR Vječni romantičar - dobar, samo što ima i djece što ni on ne zna da ima Muškarci slobodnog duha - jedan dan ovakav, drugi bez nosta, treći bez uha.. ali šta ima veze, samo nek je veselo!