Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima te li 7 pravila o slajfanju koje bi trebali znati?
ma one vole k....URAC
A potom ga njezno probudite hehe mene bi moj njezno opalio :)
ma samo kidajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj moju uzbudzuje kad joj pocjepam erotsko rublje al to u ozbiljnoj vezi a u neozbiljnoj trebe uzbudzujem kad ih povalim u zbunjeee
*ebajem povoljno ove što rade u državnim institucijama i preduzecima sto nista po vazdan ništa ne rade. Praznični popust 10CM gratis vam nabijem. Kokošari jedni što ste se zaposlili preko štele... 35cm za dobar sex na budžetu!
@Lik potpisujem!!!
@zena.. bas zato sto nisam bio \"isti\" muskarac koji se nosio prema curama kao prema dro.lja.ma, bas zato sto sam bio fin i sto nisam alla.ha.mi mog biti bolji, zato sam ga i po.pu.sio.. Danasnje djevojke ne znaju da cijene pravog muskarca kada ga imaju nego se vracaju klosarima koji ih maltretiraju.. I nisam rekao da su sve djevojke takve, ipak sam napisao 98% jer ja stvarno ne mogu da nadjem curu koja ce me cijeniti sto sam dobar prema njoj a ne los.. Pozdrav tebi i nemoj zamjeriti, samo sam jako razocaran ovih dana a vjeruj da nisam kriv za to!
niste nam trebali ni otkriti ove \"tajne\";))
sve su zene drolje izvini mama i ti si jedna....!!!!
ja svojoj lizem noge uzbudi je pravo
Jos jednom sam se uvjerio da su 98% zena ku.rv.e... I zasluzujete da se prema vama odnosimo kao prema objektima..
ja ga bacam po 3-4 puta na dan i veoma sam zadovoljan sa svojim seksualnim sposobnostima... ponekad se pitam da li sam normalna osoba????
Zasto nije osam?...Zato sto bi vas \"nosam\" vec 100 komentara..
pojma nemas jarane... trebas biti romantican i pricati bajke da bi dosao do koke, to je poenta teksta
ja nemam pojma srecom moja zena sve zna
imal sta da zene trebaju znati?