Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ne misliš da mjesec noćas sija jače? To je zato da bi ti osvjetlio put kako bi lakše došla u naš san. Laku noć, najdraža moja❤️😘
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovi savjeti današnjim djevojkama odavno ne trebaju.Danas one upravo žele sve što je u tekstu navedeno da bi trebale izbjegavati.
ukratko ne daj mu kako god
Nije to 1973.To je sad!!!Nema tog "pametnjakovića","gnjavatora"i "lažno preplanulog"a koji uz to "nikad nema sitno"(a ni krupno)ni "profesionalnog zavodnika"koji se nače zalijepit za mene cio moj život.Ja sam magnet za takve.Stavi me na stadion punih tribina i samo gledaj ko če mi priči-MULJATOR.
zato sto takvi najvise prilaze. uzmi stvar u svoje ruke pa proberi jaranice...
Koju poruku poslati? Nekad su se momci udvarali. Danas je jako puno momaka u nekom grcu, niti se zanimaju za djevojke, niti im prilaze. Veliki broj jako finih djevojaka solira. S druge strane imamo nasu onih koji zive instagram zivote i lijece komplekse po svaku cijenu. Sve je nazalost izgubilo na vrijednosti... Steta! Porodica i moral ipak imaju svoju vrijednost koja ce uvijek ostati na cijeni ..
Avdo bolan pusti ga. Imam 17 godina i on je u pravu!