Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 - Citajte klix zajedno
Kontam da moze samo doci do prekida ili razvoda nista ovde nema pozitivno :D
sve stoji , ali ako nema međusobnog uvažavanja , spremnosti na kompromis , razumjevanja , lojalnosti i odanosti džaba sve mogu otputovati kud hoće, svejedno će režat jedno na drugo
*razumijevanja
Eh to bi trebalo da bude kao neki uvod, pa sve ovo ostalo. I ja bi dodala jos jednu tacku dnevnog reda koja itekako utice na srecu, necemo reci sto je u pitanju, hmm pretpostavljam da se zna. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
U dobru i zlu definitivno nema pravila....ispostuj sto mozes i budi gospodin....
samo 2 i 5 ništa drugo :)))))))))))
Putujte, Ludujte. Smijiti se, Grijiti se. Izlazite kao na pocetku veze, Al ne u kafice koji su bezveze. Zajednicki cilj, To je rijedak fitilj. Ruke, Nema veze bez muke.
Sve si rekao kroz ovu pjesmicu, kratko, a suštinu si uhvatio.:)
Ma nije pjesmica,vise je nabrajalica,cisto onako iz dosade.. Hehehe... A gospodjice,eto mene na nase mjestasce...Umoran sam ti ka pas.. :(( <33