Spas za stotine muškaraca
0
Razvijen sprej protiv prerane ejakulacije
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha i ja sam izmislio spas za zene, napijete frajera i onda se produzava uzitak od 1h-4h
kome ovo treba? \"40 posto svjetske muške populacije barem jednom u životu\" jednom ko nijednom :-)
ima li šta za žene? njima treba pomoć!
auuu kolko je jebaca sto tuku po 2 sata... ma kecu ispalis brzinski, dvojkom malo guzis a kad tricu pucas mozes i kahvelenisat... stari recept....
@! ;hahahahahahahhhahahha,oplakah ti komentar!!!!!!!! koliko pametnjakovica na jednom mijestu to je za nevjerovati!!!!!!!!!!!!!
haman smo neka potentna nacija,sta li...
hahahaha za 4 min. produzi ja guzim po sat dva hahahahah 4 min.
Delimicno si u pravu,to spada u predigru. Ali kasnije je red da padne \"deplatonska\" ljubav ili ti po naski zapadno-balkanski *ucanje!
jednoga dana kad vam se desi da ne dohvatite djevojku a ona dozivi org**** , a i vi poslije par sekundi, onda mozete pricati o ovome o cemu pricate. Ako budete vjezbali to ce vam se desiti vrlo brzo. Nije sve dole, sve je u glavi i onom sto imate u njoj.
ovo pravom bosancu ne treba :D ima on svoj sprej xD
Bacim ga u nesvest prvo. A kasnije jos ako se setim one stare profesorke iz matematike od pre 18 godina odmah mi opadne zelja. A kada zelim da privedem stvar brze kraju? Samo se prisetim kumice i njenih kukova i eksplodiram ko petarda...
MENI DVIJE BOCE HAHAHAHAHAHAHAHA
Izgleda da ovi u Engleskoj ne znaju za nas Bosanski tebijat da to radimo dvaput a da se ne vadi,i eto ti pravog zadovoljstva i za zene i za muskarce. Mogli bi im prodati patent da se ne muce izmisljajuci razne sprejeve jer od sprejeva strada ozonski omotac.
ma ja guzim da je meni dobro a kome je malo neka se snalazi, haahhaha
glup si i ti i konjina ti od jarana Peco,primitivci!!!!!!!!!!!