Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dobro je pa nisu imali djece :-D
Hahahahahaha
trebo je odsjeci pola penisa i dati joj
hahah na pola se djeli samo ono sto je zajedno steceno u braku, a on je to imao i prije braka, tako da postupio je tacno po propisu. ;-)
i što je time postigao? Sad će morati kupovati novu plazmu, laptop, auto, kauč, laptop i kauč djeluju dosta novo, koja glupost tako ih uništiti.
plazma pardon
Ovo mi se dopada. Posteno sve po pola. Da ne kriva nikome.
Pametno, sad moze odgovarati po osnovu "ostecenja tudjih stvari", i opet ce joj morati isplatiti protuvrijednost polovice svega sto je unistio ... (Tek toliko da nekome ne padne na pamet da slijedi ovu "originalnu" ideju :)))
Tocno to, bas sam krenula to reci. Pred sudom ce morati ostecenu imovinu isplatiti bivsoj supruzi. Mnogi nose rosa naocale pa misle da u zivotu funkcionira sve na ovaj nacin. U principu, jako, jako glup postupak jer teta ili stricek sudac nece nikad ovo gledati kao podjelu i gospon ce morati kesirati. Samo je sebe ostetio.
Ovo je pametan muskarac,ja mu drzim fige,mislim ne drzim njegove fige,drzim sam svoje fige za njega :D A jesi li joj i toaleta papir prepolovio... ?
Pa jes vala.. Ali ne treba ulaziti u brak,mozemo mi i ovako biti u vezi.. Svako pice koje ti platim,kolace,pizze,sacuvam racune i kad pukne veza,ja racune izvadim sve sa PDV-om i de reko vrati mi ulozeni novac :P
Neka ovo bude pravilo! :)))))) pola/pola :))
Kafa MAJSTORE hahaha
A slusaj ovaj slucaj... Iz slicnih razloga, "lola" se odluci na ovakav rasplet: dok je supraga "fatala krivine", on ne bude lijen :), nego ... iznajmi bager. I na posao - sravni ga sa zemljom. I koristi slepera ( takodje iznajmljenog) da otpad adekvatno odstrani - na smetljiste. Kad se supruga u neka dobar vratila...???...Nema kuce. "Hadzija" nije ni rezervnu kosulju sacuvao. Ko veli: ako je razgradjivati, ja znam bolje!! :)) Ziva istina.
ahahahahaha lik je baš guba eeee :)
Vidis kako je dobar sa masinama....zato ga je i prevarila..nije imao vremena za nju. 😊
podržavam isto bih uradio........
Trebo joj je jednu sisu sa sobom ponjet...jbga pola on platio garant :)))))))
Pih ......jest džentlmen :-P
ja bih mu provjerila mjere i platio bi svaki milimetar hahaha koji luđak :)))))
...hahahaaaaa..jok bona...legenda je majke mi....hahahahaaaaa ;-))