Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tamnu čokoladu namažeš na bananu...... :))
taman :))
Avdina nista nije previse, ja evo cijelodnevni meni napravila. hahahah A sastojci su vec poznati. ;-) Dis hahaha oplakah.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Moja supruga i ja smo sedeli za stolom, na proslavi mature. Moja zena je neprekidno gledala pijanog coveka koji je sedeo sam za stolom, blizu nas. ?Poznajes li ga?? ?Da?, uzdahnula je, ?On je nekada davno bio moj momak..........Cula sam da se propio cim smo se rastali, i cujem da se od tada nije treznio.? ?Boze moj?, rekoh, ? Ko bi poverovao da osoba moze tako dugo da slavi.?
diže li grah šta!
vidim danas ide coek ulicom i glaba pocincanu cijev,valjda cito kliks
KEŠ namirnica koja ne sadrži hranjive tvari, ne pojačava čula i nagone ali sa njim ćeš dobiti svaki put.
prije ce biti nesta sto potice prokrvljenost, jer tako je izmisljena vijagra :D nes u vezi srca, i infarkta, i protoka krvi..poslije su skontali da vijagra ima jednu vrlo specificnu nuspojavu, pa su otkacili dalja istrazivanja na srcu, i preusmjerili se na ... :D
Red bul je bolji od svega ovoga
Dagnje nisu afrodizijak jer se radi o nizerangiranoj skoljci zato i jeste tako jeftina. Afrodizijak medju skoljkama je kamenica koja i jeste prikazana na slici i ona se jede sirova i zato je skupa ko vrag. Cuj dagnje mogli ste napisat lignje.
Bravo
sve je u glavi
Naravno...jedino glavom mozes u zid :-D
Ne znam za vas ali ja mislim da sex ne zavisi od hrane već od date situacije a ispunjen sexualni život naravno i velikim dijelom od posla koji obavljate.Evo recimo mene,jebe me ko me stigne a svako me stigne,tako da se ne mogu požaliti na nedostatak sexa.
lignje dagnje jagnje
...što bi reko jedan ovdašnji "postizavač performansa", "đe mu je otaj libido"...
Tiki ... opusta , a ne popusta -.-
Imal neko kontrasredstvo ljudi .? ....ja crče! 🤓
Samo nek ti probuse rupu na kovcegu :-)