Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ostajem u prosjeku oko 30 min ;)
...pakao ti ne gine :)
@pero_zdero Drug, ti razvio imunitet..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A jesu se u teen zadali mati mila ... MILF
samo xhamster
Kome su pornici preci nego momak/djevojka , neka se lijeci !
ne mogu da vjerujem.... pa zar oni koji se na plazama kupaju u hlacama i majicama i prekrivaju sve moguce ovakve stvari gledaju kod kuce... ne mogu da vjerujem.. fuj fuj fuj... :-) koja je to cudna rasa, nikako ih necu skontati...
stvarno nas je interesovalo koliko raja drka :r
ja mislio ovi na jugu vole ebonies :D
ovi na sjeveru ne vole bas sex...
Ako uzmemo u obzir da tesko da je u pitanju hladnija klima, jer ne gledaju internet pornjavu na ulici ili u parku, te da je skala na mapi VRLO lose bazdarena (0-10 minuta na jednom kraju a 12 minuta na drugom, pa je razlika po citavoj mapi sve u 2 minute i manje)... Ispada da ovi dole juzno od Mason-Dixon linije prosto sporije pristupaju ***u. Ako pogledamo mapu naseljenosti USA i ako uzmemo u obzir lokacije *** servera (Montreal, Canada, San Francisco, California, Houston, Texas, New Orleans, Louisiana) - prilicno je ocito da su ovi prema sjeveru ili BLIZE jednom ili vise servera, ili ih ima MANJE ili oboje. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:USA_states_population_map_2007_color.png
Od kada je to *** relevantan izvor podataka, mozda je samo marketing u pitanju, evo ovaj iznad "decko" ostaje po 30 minuta, pa se vi sad zapitajte koliko ih ima kao ovaj ! Ima ba po 30/50KM prema Tuzli zigu, bilo u avazu!
...šala, dečko, šala :)
A sta je sa Utah-om?????
Ah, znas kako je. Mormoni su ti veliki moralisti i strasno bogobojazni. Pa tako imaju najstrozije zakone po pitanju pornografije. Unutar USA. http://attorneygeneral.utah.gov/pornlaws.html Istovremeno, najveci su potrosaci (tj. kupci) iste. http://www.sltrib.com/business/ci_11821265 Elem, kao i svugdje drugo. Sto se vise javno klanja i moli, to se vise tajno kod kuce drka.
čuj milf creampie hahahaha
nema hajra od toga, samo truje ljude
Jel haram?
...jel' predznak?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...kod nas samo filozofiju goolaju...učeno pučanstvo...
Nevjerovatno, al' nisi daleko. Ispada da prvo iscitamo sve vijesti, posteno se iznerviramo, iskomentarisemo po klixu isl., probamo doci do ljeba bez motike, pa TEK ONDA idemo da zadovoljimo karnalne potrebe. http://www.alexa.com/topsites/countries;2/BA Nesto mi govori kad bi to okrenuli pa stavili pornjavu na prvo mjesto da bi ako nista drugo bar bili znatno smireniji.