Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
David DeAngelo je priznat u Americi i sire. A nasa stoka pase furke iz sapunica i holliwooda. Budi musko a ne piiizda i zivi svoj zivot a ne njen i to je to.
citajuci komentare, shvatila sam da nije ni cudo da ste tako ogorceni. sve sto vama treba jeste malo kulture i naci cete dobru djevojku. grijesite jer trazite sebi slicne, koje su isto tako nekulturne kao i vi. pa kome je primitivizam jos privlacan? ugl, samopouzdanje, ljubav, inteligencija,postenje i naravno, kultura, je ono sto privlaci zene. eto...
E odavno nisam glupnji članak pročitala. Pih
a tebe je ameba rodila? bas imas fino misljenje i o rodjenoj majci, blago svakoj onoj eni koja tebe zaobidje :-) pa da si i Clooney himself, sa ovakvim razmisljanjem, nagoozices samo kakvu kravu usput Clanak je glupost totalna.
Zipa da ne budes bivsi heheh tako sam i ja konto dok sam bio zelen sa zenama treba imat posebnu taktiku al naucices
Znaci brez pitanja.
Samo se treba ponasat ko da te libo racku i tvoja je.
Citiracu Slobodana Milosevica :\" Ovaj clanak kao da je pisan za petogodisnju djecu, i to reta.rdiranu djecu\"
SJAJNO SJAJNO pa ovo stvarno funkcionise isprobano veceras samopouzdano prilazenje i hvatanje za mindju i odma sam dobio .....
sranje, cisto
sranje i to veće.........po ovom textu treba svaki muškarac biti mulac i papak.šuti i trpi....ovaj autor je derpe očg
Meni se cini da je ovaj DeAngelo zbario svima mamu u Sarajevu Xu tako da su oni horni da objave ovaj glupi text generaliziranja i nekakvih pravila, svaki dan nesto novo i glupo, sve zivi copy paste, seksualni savjeti svaki dan, svaki dan neka nova \"vatrena\" zena na naslovnici, glupo, providno, zapadnjacki, ofirno, bez karaktera i samo se vidi pozuda za zaradom iz ovog vaseg \"novinarstva\" ako se moze tako nazvati, za vas je Dnevni Avaz New York Times, koliko ste jadni, bez emancipacije, saosjecanja, i stila. Vi ste jedan obicni \"tim\" glupaka ispalih ih srednje bez ikakvog obrazovanja i skole i nesto ste najjadnije sto moze postojati.
@lolla nije isto kad ti sa samopouzdanjem prilazi lijep i ruzan muskarac, da malo manje gledas serije i romanticne filmove a vise ono sto se dogadja u stvarnom zivotu prosirila bi vidike... evo konkretno, kad nisi lijep (kao sto ja nisam) kad joj skines zvijezde bude odgovor \"eto, fino je to...samo ja nisam ljubitelj zvijezda..:\" i normalno obrnuto, sta god da uradis, e bas to nju ne privlaci....ma sve u svemu zene su koorve :)
ovo je istina!!!!!!... e kad bi svaki ovo ispostovao....
Da izgledam k\'o Clooney ne bi mi trebali nikakvi savjeti...ovako moras Copperfield bit da je osvojis :D