Pet poza
71

Ovo su najbolje poze za muškarce: Od vodopada do anđela u snijegu

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Ako su vam dosadile klasične poze poput misionarske, vrijeme je da svoj seksualni život podignete na viši nivo. Men's health vam donosi pet poza koje će obogatiti vaš seksualni život, ali vas i dodatno zbližiti s partnericom.

Vodopad

Pomjerite se do same ivice kreveta, a potom lezite na leđa. Na podu vam trebaju biti vrat i ramena. Vaša partnerica treba da sjedne na vas i da se pomjera gore-dole. Jedna od dobrih strana ove poze jeste što će se dio krvi sliti i u glavu i stvoriti vam nevjerovatan osjećaj kada doživite vrhunac. Ova poza je ocijenjena sa pet zvjezdica.

Foto: Men's health
Foto: Men's health

Umotan poklon

Za razliku od vodopad poze, ova je opuštenija i relaksirajuća i pruža vam nevjerovatnu bliskost s partnericom. Zapravo, ovo je modifikovana misionarska poza. Lezite oboje na bok, a partnerica vas treba zagrliti nogama i rukama i snažno se pribiti uz vas. Ova poza ocijenjena je sa dvije zvjezdice.

Foto: Men's health
Foto: Men's health

Oralno zadovoljstvo

Volite li oralni seks ova poza je idealna za vas, a za vašu partnericu je udobna. Dakle, dok ona leži u krevetu na leđima, vi stojite iznad nje pridržavajući se za krevet. I zabava može da počne. Ova poza ocijenjena je sa tri zvjezdice.

Foto: Men's health
Foto: Men's health

Fuzija

Dobra strana ove poze je što vašu partnericu dovodi brže do orgazma, a pokreti za vas su i više nego lagani. Lezite i naslonite se na ruke. Partnerica vam treba sjesti u krilo i staviti noge na vaša ramena, također naslonjena na ruke. Možete joj podići i zadnjicu za dublju penetraciju i kružne pokrete. Fuzija je ocijenjena sa pet zvjezdica.

Foto: Men's health
Foto: Men's health

Anđeo u snijegu

Ova poza je pravi izazov. Dok ona leži na leđima i nogama podignutim u vis, vi također ležite ali okrenuti suprotno od partnerke i naslonjeni na ruke. Za dodatan užitak ona može da vas uhvati za zadnjicu i pomogne vam u pokretima, a može i da vam priušti pravu senzualnu masažu koja će vas oboje dovesti do vrhunca. Anđeo u snijegu ocijenjen je sa četiri zvjezdice.

Foto: Men's health
Foto: Men's health