Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji je ovo kur...
Vidis ti to. A meni skup i krastavac. Eno u Bingu gotov cetiri marke.
Predji na meso, ima besplatno
Ass destroyer. Malo lici na hipersonicni kinzal
Ja sam najskuplja sex igračka, pola sata samnom košta 10 milijardi Eura. Zainteresovani nek se jave u inbox.
Ovo da ima Željko Cvijanović, nikad se ne bi otcijepio ni radio protiv države
Nema 2000 diamanata laže đubre, 1708 ja broj'o.
Dakako, odrzavanje i higijena je jednostavno i na vrhunskom nivou, hahaha...
Ništa bez prirodne igračke,u kojoj damar bije.
Jel ga ovaj draguljar probo pa zna da ne grebu, a ko ne bi ovo primio ovako il onako malo li ih je
Ovo bi samoprozvani sultan i njegova lažna doktorica/profesorica trebali preporučiti svom bivšem zetu Čamilu da prodaje u svom kupleraju u Njemačkoj. A ne bi smetalo ni laznoj doktorici da ovo koristi s vremena na vrijeme. Mnogo je nadrndana, a pogotovo još otkako je upecana da je i magisterij i doktorat dobila na prevaru.
Ej, džaba vibrator, kad žensko srce žudi za muškarcem koji joj topi dušu od miline, a tijelo podupire zagrljam svojih snažnih muških ruku. Pih, ova stvarčica kao upaovana bombonjera, ljepša za gledanje no ya glodanje.
Oklagija zakon