Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
digo mi se
Jest mozda i Muska glava erogena zona ali kad muskarcu ponudis izbor izmedju dvije glave on uvjek bira onu donju i to je 100% sigurno. Uostalom ovaj clanak je pisala zena, toliko o Mushim erogenim zonama blah
Zbog vasih savjeta umalo bez uha ne ostadoh.
Ma cuckold je zakon. Zene koje se slazu neka lajkuju :)
Jedino sto je lazno na ovom svijetu je re-lig-ija. http://goo.gl/JP3WU
ZA LAZNOG HRVATA I LAZNOG SRBINA!...I PRAVOG MALOG MUSLJU,NE IDE TI MOMCE!...NIJE OVO MEKTEBSKO UBEDJIVANJE DA JE ISLAM NAJBOLJI! TO TAMO VEZBAJ IZMEDJU HUSE POPA I HALILA MUSLIMA ,I ONDA NEKA RISCANIN ISPADA GRBAV! MISLIM U REALNOSTI VI STE MUJA I HASA IZ VICA! TO JE TO!
Jesi li gledo ovo? http://digital.films.com/play/SX29S4# Vidis li ti da smo mi Srbi prvi dosli u Evropu i tu zatekli Kremljanske ljude tj predake danasnjih Hrvata. Naucna istina.
Jesi se kad zapitao ko su tvoji predci :) BOSANSKI PASALUK DO BEOGRADA i PECI !!!
Hrvati su prvi otkrili erogene zone ali smo ih zato mi Srbi prvi prvi u svijetu praktikovali sa zenama.
jes vala baš...pogotovo oko glOOve :-D
@ares ........i ti bi organizam da dozivis.
ih ja bih sad šta g... al nema :-D
gdje ? :P
ja znam gdje meni godi kad me treba \"ljubi\"!
a ja se jos nisam ni ljubila
Jbt. da nije vas ja bi i dalej ostao djevac :)