Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekao je mesa selimovic .ko bi znao šta je u mislima žensku stvorenju, to je zatvorena i nepristupna pećina, godinama s njom hljeb i postelju dijeliš pa ne znaš ko je ni kakva je, obilaziš oko njenog tijela, držiš ga u rukama, a u njoj ne znaš šta je, ne vidiš šta misli. Pa čovjeku dođe žao, učini mu se da je sam na svijetu.\" (Magla i mjesečina)
\"Skromnosti i sramežljivosti u muško-ŽEMSKIM\" HHAHAHAHAHAHHA stoke !!! xD
@HAJBA bravo ! najbolje receno, volim ja oci, al\' volim i sisu da drzim !
Čista ubleha... ovo mora da je neko žensko pisalo... Istina je sa žene kod muškaraca prvo primjete oči, pa zube, pa kosu i ako sve to zadovoljava ima šanse. Međutim, muškarci kod žena i ne dođu do očiju. Prvo primjete noge, pa dupe, pa grudi. Ako sve tri ove stvari ne zadovoljavaju oči nisu bitne, a ako zadovoljava makar jedna oči takođe nisu bitne.
Nije istina da skromnosti i sramežljivosti nema mjesta.
Od biraca nema yebaca... :P
Dje si jeb*ac, nisam te prepoznao.. :D
tjelesna privlacnost mi je najbitnija,ako me zensko ne uzbuđuje pojavom imam osjecaj da sjedim s drugom a nervira me kad ne drzi do sebe,ima djevojaka koje nisu nesto specijalno lijepe al znaju se obuc,uvijek uredne i prije cu pric takvoj nego nekoj ljepsoj koja nema te osobine i naravno kad se pravi vazna to odbija pravo
hahahahahhaha... najbolji clanak do sad... zeMskim hahahahhaha :D super
K\'o da sam ja pis\'o XD cuj zeMskim hhahahahhaha
A ja mislila procitacu nesto korisno..
Nema ljepse knjige od Kur\'ana niti bolje vjere od Islama
Ovo ima nekog smisla ako se taj musko zenski odnos svodi na strast i sex. Kod malo ozbiljnije situacije ovo ne pali sve muskarce. Ima nas razlicitih. Blistav osmijeh me nervira kad nije iskren, kad je namjesten. Dalje, skromnost i sramezljivost su vrline, nema veze sto ove sto pisu nisu te i ove sto citaju nisu te pa misle drugacije. Sto se tice otvorenog flerta i seksualne otvorenosti, znaci da je zenska otvorena za sve situacije, znaci hoce se, yebacica... Opet kazem pali ako je samo sex u pitanju, mada se previse otvorene zene neko moze malo i prepasti. Za malo ozbiljniju vezu ne prolazi, bar kod mene, a nismo svi isti.
@@koja me too :))) hah, ja ponekad i kupaći nosim raspar, men to baš cool! samo kad je šminka sve je po pe-esu... dnevna varijanta-što haotičnije to bolje :))) P.S.muškarci fkt nemaju pojma ! :D
@wili Totalno se ne slazem, bez obzira sto je to velikog pisca djelo...Takvi samo nisu nikada dali sebi prostora da upoznaju stvarno svoju zenu... Ja sa takvim ne bi nikad bila...
evo ja prva! sto, sta tu nevalja? ko ti je rekao da je kaznjivo? daj probudite se i manje citajte nasu zutu stampu! jedino kod nas je raspar \"out\", a svugdje u svijetu \"in\"... i.m.b.e.c.i.l.i. zaostali!
koja to papanka mora bit\' da ne upari grudnjak i gacice?!?!