Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alal ti plajvaz!
ponosni Bosnjak priznajem svoja dva najveca eurotska snova od kojih mi je p rvi da vidim leda sviha njiha, da odu iz samo nase jedne nam i jedine, a nama ostave sve i ne vrate se, a onaj isto p rvi jer se ne merem odluciti koji mi je bolji san, je da mi njiha svi ju na su du tuzijajemo i dobijemo da nas moradnu izdrzavatidok smo zivi.
prevesti \"ubrzajem\"?
Tako se kod vas u Sandzaku educira?
suljo ti si kobila,a sad hodi vamo da ti pokazem konja,da ti bijeli vuk pokaze da nisi u pravu,da ti otvorim oci i da te prosvijetlim.smrdo jedan
@suljo nelazi i nevrijedjaj!
po nasim starim serijatskim obicajima mi yebemo koze i magarce,te bukve i medvjede.
ja nemam seksualnih fantazija, sjediti i maštati je gubljenje vremena
Pustite ovog golaca malo na mene Alaha vam! Da ga ja molo propustim kroc svoje noge i ruke-Uh sto je nabas.A ova njegova koka suva ko grana, ni sise ni p.ic.k.e.
i sta sad? samo ako radim po vasem,ja cu je.ba.t,u drugom slusaju nista od žemske!?
sodoma & gomora @ sarajevo x