Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasični idiotizam u anglosaksonskom izdanju... sve su relativizirali i komercijalizirali... na sva zvona se radi kontra obitelji/porodice..i najbolji način da se eliminira ta osnovna stanica društva jeste...relativizacija i pranje mozga budallama koje ionako ne vode brigu ni o čemu. bolesno vrijeme...nakaradni običaji
joj kad ce ovo moci u bosni jedva cekamo😂
joj kad ce ovo moci u bosni jedva cekamo😂
gluposti nema kraja
eh ovima je brak toliko nebitan da se razvode preko interneta. To je to, ja sam vam rekao, braka neće biti za 50 godina, razmnožavat ćemo se radi održanja vrste i to je to.
Jos malo i institucija braka ce isceznuti. Sve je vise parova koji godinama zive u vanbracnoj zajednici i kada se vjencaju, kazu da im je to dormalnos i da ne predstavlja nista posebno.