Želite li više seksa - tražite
0
Naučite kako da inicirate seks
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto jednostavno kad može komplikovano....
je.be.m vam mateeeeeeeeer shvatite da me ni jedno žensko neće i da sve bježe od mene k\'o od puštanog kera! ku.rv.e su sve!!!!!!!
Ne valja vam ovo nista, ja fino pito, ne ide.. Pokusat cu s komplimentima.. :/
@cura Slabo te je ubado taj... slabo,slabo..,da te ufati neki krsan momcina pa nebi imala snage za spavanje.
glupa si ba... kao po obicaju ti moraš da shvatiš da ste vi žene neiz.je.bi.ve. ninfe!
Vi bi samo uguravali, a nas jesmo li svršile ili ne koga briga...i onda još da dobijate...ma nemojte!
ha ? daj malo... necu puno samoooo malooooooo , da udjeeeeee necuuuuuu tiiiii nistaaaaaaaaaaaa :\'(((((((((((((((((((((((((((((((...:\'///////////////... :@ :@ :@... Nista odoh ja onda baciti drkicu !!!
A Stoja fino kaze:pitat cu te kad jos jednu popijem na ex,da li si za sexxxx?!! :)
ja bi volio imati svaki dan sex ali nema..zagorio sam kao vojnicki vojnicki kazan...hebo bi kozu ako gdje ima :(
Ja sam svaki od ovih pomenuith savjeta probo... I da sad ne nabrajam i ne analiziram, uglavnom KARINA :) ... salim se ba :))) ...
Nazove Suljo Fatu mobitelom: -Fato znaš li ti računat? -Pa znam Suljo, znaš da znam. -E pa računaj da ću te večeras yebat.
Odavno ne pročitah veće gluposti. Čuj žensko mora da ima posebne načine da traži seks od muškarca. Pa zar do neki dan nije bilo da muškarci samo misle na seks? Ne mogu organski podnjeti ove američke doktore-pisce-savjetnike, samo lupaju da napišu šta u knjizi.
\".....ona mi aze da joj ga slozim... i ja joj ga slozim...\"
ovo sve upute...kad vec imate PARTNERA je.bote. pa onda fakat moras biti invalid ako nemas dovoljno sex... :-D hajde kako da sad ja dobijem sex... sama kuca sam ja nikog nigdje... e hajte moji dragi psiholozi i psihijatri i pisaci formula sexa
PA I PAS ZNA JAKO DOBRO I PRATI KAD KUJA ZAVRTI REPOM,I SAM SHVATI DA JEDOBRA SANSA
Ja sam S. Kaplan i ja ne znam sta bih bez vasih savjeta.
nikad s nekim koga ne volim