Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je odbrambena reakcija mozga da zaštiti tijelo. Jer zamisli da nije tako, pa i poslije sexa biti napaljen, pa onaj dole jadnik bi se izder\'o sav.
A zene ne, zato sto nemaju sta ugasiti..
eh eto nek vi zene imate mozga.. jedino na sta vas jadni mozak misli je to kako ce ga neko trpat, nije ni bitno ko ce kad vam zapne... tek kasnije kad se procuju glasine po gradu skontate da ste jedan previse primili.. ma ajde, bjaaazi...
ugase dva mozga i nastupa san.......
a možda i zaspi?
Jeb.ala ti papanka nadobudna mamu! I to sve sa dijakritičkim znakovima!
Ovo je istina. A ako je bila kakav gabor, što je čeće, ne samo da mi se mozak ugasi već se totalno formatira.
zar imaju mozak?
Počni koristiti dijakritičke znake pa se onda pravi pismena, papanko nadobudna.
@Berinka Pisr se zaspu, kao sto se pise i utonu. Jedino ako vas vrli Halilovic nije uveo novu nebulozu, kao sto su sedmerica i sl..
ja eto trebo bi pričat s njom do jutra, nema mi ništa mrže, ma bjaaži
Pa naravno da zaspe kad im je sve sto imaju mozga u onoj stvari.Svrsio,laku noc ..Bas bih da upznam nekog ko je budan poslije kresanja..
MENI JE MOZAK VAZDA UGASEN JER GA NEMAM :(
Ma kakvi,ja ramka do zore.Za sve ostale savjet,ne seksajte se kad ste umorni i kad ste popili koju pivu jer neće biti ništa od predstave!
Ja karam drugu ženu poslije prve, ali naizmjenice svaki drugi dan, ne mogu obje za dan. A i njima dobro da malo odmore. To je pravi islamski brak.
a bas sam glupan... :( sad me stid :( joj školo!!!!
pa zaspu kafu ,kod nekih ide kafa pa sex a kod ovih drugih sex pa onda zaspu kafu... viiiii ne kontate ahahahahahah