Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah a sta je sa nama bosnjacima koji nemamo svakako love? i mi jrn nemamo pa opet ne varamo! ccc
Hahahah a sto to nisu napravili istarzivanje na zenama da vidimo sta bi one rekle .Garantujem 10000000% da bi svaka legla kada joj zagusti vise nego muskarci u ostalom u danasnje vrijeme zene ruse brakove vise nego muskarci i sve kobajagi jednakost a uvjek dobiju vise nego muskarci .... NJESRA tesko ...
haha kave eve nece gluposti napisati.... zene najmanje lazu u februaru....jer ima najmanje dana
vala i ovih istrazivanja o sexu toliko ima dase stvarno nema vise sta tu komentarisat, toliko su se zabavili ovi istazivaci sexom dace jos malo rec kako je sex opasan po zivot. A mozda i jest!?
reko je gidra: Al volem kad godina izda sve poskupi,pojeftini pi.da