Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finci vole mlađe, pa šta? Finski muškarci su "programirani", a mi balkanci volimo žene generalno :))) Pjesma "Žene" poznatog kantautora Rambo Amadeusa sve govori :)))
Ja sam programiran da dobijem erekciju kada vidim "dobru" zensku osobu bez obzira na starost...
Bosanac 10.0
Jah!!!
Pa gdje si ti Leptirice jesi ziva, ne das se vidjeti. ;-) Veliki pozdrav draga moja. :-***
Tu sam smješkice :-* vrtim se k'o zvrk ;-) I tebi jedan veeeliki pozdrav :-)
Ovu jedino pročitat umjesto novina dok serem
Cuj to? Ja mislio u 70- tima! 😆
Kad kriza safata jebbo bi vala i one u tridesetim. Nemaju vaši naučnici pojma :-)
Eureka !
Tačno tako. Ispitivanje koje je bilo bespotrebno. Dobro jutro.
...jedno u nizu.
Gdje Klix nasao ovo? Kud bas da pricaju o PROGRAMIRANJU i da stave sliku zene sa tetovazom Kraljevskog leptira koji je simbol Nazicistickog/CIA programiranja koje se zove "Monarch programing'. Googlajte vi koji niste upoznati sa tim. To se isto zove MK Ultra tj Monarch programing (posto nema na nasem jeziku toliko o tome). Inace je zapoceo Nacista Mengele a preuzela CIA a najvise se koristi na glumce i pjevace danas mada vidim da i narod programiraju preko ovakvih prica.
Ti bi mogao malo da se obrazujes,vidim da ste neupuceni sta vam ovi "prodaju".
Paranoja? Googlaj "Monarch programming" pa malo procitaj,ako uopste znas engleski. Zar moze neko toliko biti zatucan,jos mu pokazes nesto a on opet glumi budalu.
hapuc, nek ste nam rekli. muskarci ce se nabacivati djevojkama kojima komotno mogu ocevi biti. nema mi nista gadnije od pokvarenih starohana.
Moze joj babo pet puta biti, tako Sam se ja vracao Sa kolegom Sa posla i zino bukvalno ko magare staro. Ja ga pitam bi Li Ti a on kako da nebi. Cura manje od 16 god. Ima, on ima djecu ist tako. I ja ga pitam kako Te nije sramota, nista pametno nije izgovorio. A ovakvih je koliko hoce fuj reis im pleme j**e
znam, puno je takvih, muskarci su inace gadovi, pa nije ni toliko cudno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa jel trebamo mastati o bakama?
no shit sherlock !
Kakvo epohalno otkrice. Rezultate studije je objavio Captain Obvious i njegov tim naucnika.
A Vesna Zmijanac?
Vrlo zanimljivo ovo istrazivanje ;)
koliko je tacno ovo,po tebi...:-):-)
Pa zavisi mlado nesto ce slabo ko odbiti ali ima onih koji cijene iskustvo :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
..e, ja sebe resetovo ;-)))