Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno, dismr mu iz usta, ona okrene glavu u stranu, njemu ofirno pa mu pane :p
Placeni oglas za industriju pasti za zube.providno i jadno.
Sudeci po naslovu 99% muskaraca u Bosni bi imalo probleme sa erekcijom.
Admine sto mi ne pusti komentar?
Brush twice daily children of 6 years and younger:Use a pea-sized amount for supervised brushing to MINIMISE SWALLOWING. In case of intake of FLUORIDE from other sources consult a dentist or DOCTOR. ps.sunčajte zube))
meni smrdi iz husta, ispod pazuha, ali trebe se pale na to alaami....
@24 ...šta te briga, u glavi više očiju no zuba :)
Kakav si ti sinko retard
Nikad nisam prao zube, sve sam ih izgubio osim jednog a k.i.t.a. mi je u erektivnom stanju 22 sata dnevno. Naučnici nek idu čuvat ovce.
Ja dr.kam pet puta dnevno, i to pred clanovima redakcije kliktorisa. Zbog radi toga NE TREBAM prati usta ( a ni spo.lovilo).
cuj turski naucnici.. cuj doktor fatih OGUZ.. sta reci.
Doxycycline je rjesenje...