Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim, dakle postojim, ne guzim, ali ipak mislim
Steta sto to i ne misle
@Dz.a ti si papučar . Ja joj samo kazem svoje carobne rijeci - macko digao mi se, ajmo saada gimnastike !
Lejla , volim te ! A da mi ga sad liznes malo ?
poserem vam se u rijeĆi!
Ima ih koji i nakon godinu dana veze kazu da ne znaju da li te vole. Ma iskreno, cure - moramo se prestati stalno pitati sta muskarci hoce, zele, osjecaju i vise pitati sta mi zelimo i kako se mi osjecamo. Ne vrti se svijet oko njih, egoista.
Odma se ove maloumne glupacice prime na ove ljubavne kvizove i članke. Non stop su u potrazi za savrsenom ljubavlju, mastaju o princu i emotivinim trenutcim. Dobite cete KARNU, MRŠ !!!
Carobne rijeci..Sarena laza...
ps. bilo je bolida ni 7 dana veze ne prodje, oni me vec vole. tako da ovo nije nista novo
pa naravno da kazu prvi kad to njima nista ne znaci
Volim te :)
pa sta je problem u tome sto muskarci spoznaju svoje osjecaje prema djevojkama koje zaista zavole i to isto daju do znanja..mislim da nema nista lose u tom sto se osjecaji priznaju...ne zivimo u 11 vijeku jbt...ja svoju djevojku volim i to joj priznajem i govorim svaki dan, bez srama, stida itd...pozzz
Zato sto nakon toga po obicaju bude sexa, a svaki izgovor i nacin da se dodje do toga je dobrodosao....