Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja razmišlajam 113 puta i samo je pitanje na koji način ću se počastiti :) Da, sad će me popljuvati jer zaboga ja sam žena i ne smijem imati takvih misli...Kad sam kod teme, morat ću kod komšije po šoljicu šećera :P
vi papci i dalje razmisljajte zato ja guzim 13 dnevno
komentari su vam duhoviti,stvarno
E pa kad rintam ko crnac citav dan mislim samo gdje bi pivu poslije popio i kad dodjem kuci kako cu jesti, smjestiti ga i leci spavati. :)
JEL POSTOJI NEKO DA BI SAD U OVOM TRENUTKU VODIO LJUBAV?JA BI JOOOJ---
JA O SEKSU RAZMIŠLJAM SVAKU SEKUNDU
Mislite li vi uopste o necemu drugom osim sex-a.....
Pa istina je da je najbolje uz veceru. s obzirom da je uz svijece, ona ne vidi dobro hranu. i taman kad se nagne preko stola i izbaci dupe - ti joj ga uvalis. i kitovanje moze poceti. jes\', jes\', najbolje je uz veceru sa svijecama. more i kandilo.
ja i ovcu kad vidim naumpadne mi sex a kamoli kaka dobra zemska.
Cuj 13 ! hahah Ja 113 puta ramisljam : P
MUSKARCI O SEX-u MISLE 30 SATI DNEVNO.! ZENE ISTO TAKO.. A CAST IZUZETCIMA KOJI SU ZAGORJELI.. KHM..
pa j.eb.o te nisu rekli da 26 puta guze sedmicno, sta je 2 puta za nekog ko je u braku ili dugoj vezi (ako su slobodnijih nazora, ako nisu onda nista od te ljubavi xD )
Zaključujem da nas sve isti problem mući: Nedovoljno iskorišteni kapaciteti.
laz 13 puta pa samo o tome razmisljam citav dan dje bi ga smjestio, a sve ostalo usput eh cuj i ovo svi iebaci dvaput sedmicno oo svi guze u 16 al u qrcu naravno to su oni htjeli rec kolko bi volili da iebavaju
Upravo suprotno, nedovoljno je iskoristen ! ! !