Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da teze podnesu razvod ! Valja im razmisljati kako ce kuhati , spremati kucu i sve ostalo o kojem nisu razmisljali kad su imali zenu pored sebe ;)
ja sam se do sada ženio zakonski šest puta, meni žena kad ne odgovara ja je istjeram na ulicu, ali bez stvari nisam joj ja humanitarna organizacija
Nit` naziva istraživanja, nit` ko ih sprovodi, ni kada, ni gdje .... Naslov kaže jedno ,onda pola članka vozanja u suprotnu stranu i na kraju twist k`o u sapunici - Saznao Huan da je jedanaestogodišnji otac djeteta njegove majke ustvari njegov prijatelj.
Svi znamo da muške oderu brakorazvodne parnice dok žene odu sa pola imovine čak i kada su one bile te koje su prevarile i inicirale razvod.
E sad, nije sija nego vrat...sad teze zenama, sad muskarcima? Nema tu mijerila, vjerovatno zavisi od osobe, koliko je ko emocionalno labilan, odnosno jak.
ja sam klasicni primjer...otkako sam napustio djevojku sa mnom nesto nije u redu...ne cini li vam se...???
Pa sto si je napustio, vidis da si puko od tuge:))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato sto su muskarci mamini a cerke tatine :) Odlicna analiza samo mogla bi se jos produbiti kako su muskarci zbog svoje nesigurnosti podcinili zenu kroz vijekove.
Zavisi...............????????