Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je lijepo ovako nesto procitati, svaka cast veliki covjece.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Paranoja uzela mi dusu sve mi uzelaaaa, aaaaa, sve mi uzelaaaaaa
e ruke ti se pozlatile dobri covjece
Predivno, dirljivo i toliko lijepo da zvuci nestvarno..Yasuko je bolesna i slijepa, ali ima ljubav koja se rijetko srece.
Ovo je najljepsi clanak koji sam danas procitala.
Svaka mu cast... zbog ovog se zivi, da pomognes voljenoj osobi, unesrecenom, da ucinis nesto lijepo po cemu ce te svijet pamtiti. Ovaj covjek je "odradio" svoje zivotno djelo, usrecio je osobu koju voli najvise na svijetu, i dirnuo milione ljudi svojom gestom. Neka im je sretno.
e ovo je lijepo
Deda, svaka ti dala !
nije pravio vrt 20god, nego vec 20god odrzava vrt koji je zavrsio za 2god. uostalom, ovo nije vrt, nego livada zasadjena jednom vrstom cvijeca
I Bakir je 20 godina na vlasti da ga supruga ne ostavi..
lol
Držao je 20godina pa pustio napolje malo da uzme čiste have.
I kaze nema ljubavi, ima itekako