Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih volio da meni sad neke feministice objasne, ako je vec ovo dan zaljubljenih, i ako se ganja ta neka ravnopravnost spolova, jeste li stvarno i vi kupile svojim muskarcima neki poklon, izvele ih mozda na skupu veceru, ucinile nesto da se osjecaju posebnim, ili je to samo preseravanje kad vi trebate nesto da uradite da muskarce?! Lazem, ne mora mi niko nista odgovarati...BTW, ja sam svoje zensko pripazio i obradovao, kao sto skoro svaki dan cinim, a vi se zapitajte...
Zapadnjacka propaganda, jos da slavim dan svetog valentina, evo sacu xD
Pa nemoj sine, sjedi u kući ,zatvori se i pusti druge da rade kako im volja ili ti i to smeta?
hajd nek jednom i neke lijepe vijesti iz srbije dodju
Komšija uzgaja cvijeće i razbija se od para a kao ne prodaje se !
Pa dobro. Kako sam ja skonto, ovaj praznik nije jednosmjerna ulica već dvosmjerna.
Hebo vam valentin pleme
a ko je taj sveti Valentin ? Još jedan svetac ili.... ?
Valentine's Day. Googlaj.
Ovo nije simpatično već jadno i patetično. Zarad svoje prodaje oni direktno utiču na stvaranje potencijalne svađe između partnera.
Pa ako imaš zdrav odnos sa svojim partnerom, ne vidim razlog da ovo izaziva svadju, a ako izaziva svadju onda je definitivno vrijeme za razlaz. Kako ostvarujete tako labilne veze i brakove danas kad ovakva glupost može da utiče na vašu ljubav, nije mi jasno.