Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam Amerikanac, al' ne je*em!
Eto mi se ubosni satrašmo hebajući
@NilonMusk 'ebu nas sa svih strana, u mozak, u pojam, svakodnevno, na sve načine. Znači, 'ebačina, da se raspametiš.
Laku noc moja ti, nadam se da si zadovoljna, krevet je nekako uzan, ali moje ruke(krila) su sirom rasirene i spremne da te zagrle jako jako.... A pred tobom je covjek koji i dalje radi za tvoj osmijeh.....
❤❤🧚‍♀️🐉💋💋
Čuj kod oženjenih uzrok nedostatka seksa digitalizacija?! Zar nije glavobolja?
Boli me tuki za mladele amerikance.
Hebo amere,ja znam da ja nema. problema sa tim...Nek svak vodi svoju brigu!!!!
Jah......
Hvala kljiks na ovom neophodnom prepisanom clanku, tacno ne znam sta bismo bez informacije koliko cesto Amerikanci imaju spolne odnose.
Znači nezaposlenost ili manja primanja = manje seksa. Pa i nije neka nauka. Vazda je tako bilo. Žene se manje seksaju? Zašto? Pa, sve je više ovih nezaposlenih i s manjim primanjima. Digitalizacija uzrok rjeđih seks. odnosa u braku? Kad žena neće, šta ti drugo preostaje nego da se prihvatiš interneta.
Zato mi u Bosni taremo hebajuci hahha
I sad ja ispadoh sa svojih 36 mladi amerikanac...
Kako se ne sexaju. Hoćete reći da ona serija "sis love me" nije istinita....aaaaaa
Shisha brate...
Pa zar ovo ne odgovara radikalnim krscanima? Oni se jadni satrase da pomocu one knjige bajki prepadnu ljude da se ne j.... i nikakve fajde, a evo digitalizacija uradila posao za njih. 😂
Keyboard warriorsima to nije nikakva novost, tako him je vazda.
najbolja hebacina se placa