Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umocit il\' neumocit pitanje je sada (za one koji imaju izbor), meni ostaje samo da biram izmedju desnice ili ljevice..
Ja sam odustala od udaje.
ko pise ove idiotske tekstove?
@pomiri se: sjedi 5!!! sve si to dobro rekao ....ima tu puuuuuno istine....mnogo žena se udajom zapusti i ne drži do sebe...isto vrijedi i za muškarce ( da ne bi bilo zabune ) i onda se pitaju kad što se dogodilo kad im partneri završe negdje sa strane....
Brak nikada ne ispunjava očekivanja. Žena misli kako će njenog voljenog brak promijeniti, a on se nikada ne promijeni, i dalje samo sport, kafana i to sada bez nje, samo sa jaranima. Muškarac opet misli kako se njihova voljena neće promijeniti, kako će ostatak života provesti sa zgodnom mačkom, kojoj ne smeta što on visi po kladionicama, a one se promijene totalno u svakom pogledu, i fizičkom i psihičkom.
Sta vam je ljudi, i miš hoce rupu da promjeni kamo li muskarac! :D
Ovo iznad nisam ja pisala.
Sex u braku nije dosadan ako si sa pravim j@#I*(& :)) zato treba probati svakog prije se uvalis u brak, treba vidjeti sta ti godi i kako ti pase...
Tarem se ko foka.
šta će mi brak kad se karindžam i ovako bez braka ko štuka ...
Ajde ne zezaj me sada. :D
mijenja,nije
Ma da se meni bi njom ozeniti, pa vidjecemo poslije za sex
Ajme meni lipa Mare,čuj odustala od udaje:)).Ma šta veliš..ća ti Gospe.moraš moja Mare pripravnički polagat pa tek onda u brak.Vidi ti nje:)).
bulina/turska p**ka prije i poslije stupanja braka...