Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi muskarci sto ovdje pise te gadi te mi se i sad razumijem zasto cure nece nikad da se udauju ili u vezi da bude jer ste glupi do bola pojedini nemaju mozga ovdje ste dosli da se prosipate pa kad tako voli te lutke eto vam lutke j... hi umjesto zena zivi idioti ...........nasta smo osli ovaj narod vise nije narod nego zivotinje sramote........
@akademik: idi prvo operi smrdljivu guzicu, pa se onda javi ;)
Evo samo sto nisam. Cijelu noc sam samo o tome sanjala.
Super sreco jedva cekam da me uzjases!
jah
pa sta fali kad se zene mogu zadovoljavati sa onim plasticnim cunama i raznim nekim stvarima zasto nebi bilo ovo dobro za muskarca pa ja 21 vjek samo zamislite sta ce biti u 22 vjeku ha ha ha
OVO JE DOBRA VIJEST ZA SVU BOLESNJACKU MUSLIMAJMUNSKU MAKSUMCAD SIROM PEDERACIJE POSRE I HERCEGOVNINE JER CE INTERNACIONALNI PEDOFIL I TERORISTA REIS CERIC SJAHATI SA DJECE I UZJAHATI LUTKE. IPAK JE MUHAMED PEJGOVNER BIO U MNOGO BOLJOJ POZICIJI: U NJEGOVO VRIJEME NIJE BILO LUTKI ALI JE ZATO BILA DEVETOGODISNJA AJSA.
Ima istih vakih kod kineza duplo jeftinije, ja pazario 3 komada.
u pravu je ona, neka te iskoristi onda za vucu. samo ga povlaci mala brze, i podmazi ponekad da se ne upali.
haha, to bi bilo samo u slucaju da ja potpadam u tvoj vizualni klise prema zenama. Ali, podarena sam dobrim mozdanim vijugama. U svakom slucaju, mozes posluziti, ali samo za VUČU!
Zar nije internet divna stvar?Možeš zvat žene glupačama,a kad si sa njima uživo,pretvarat se da su kraljice.Možda smo ja i ti baš hodali zajedno,ili čak i više od toga.Možda se jednog dana i uzmemo.
Vidim da si i ti jedan KONJ bez mozga, mada sam uvijek smatrala konje za plemenite zivotinje, ali eto ima i retardiranih kao TI
Kad cujes ove komentare, bolje ti je ne udaji se nikada. Uvijek mozes naci, ako ti treba za istu stvar ko i ovima u komentarim lutka.
ma ja pored toliko zena treba i lutke proizvoditi, pa kako da se ja udam
zlal kuhat ?