Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha bile pare na mom ha na zajednickom racunu zena to sve ras***
raspiccka*
zena ti sponzorusa..
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Joj i tih studija od laprdanja ,bolje otkrijte lijekove protvi side ,rak-a i ostalih umjesto da se tim glupostima bavite.
a kako zive oni koi nemaju nikako bankovni racun
ma kakvi zajednicki racuni! Novac za rezije, hranu i ostale kucne potrepstine se dijele na pola, ako se stedi za nesto dio se stavlja sa strane, a ostalo svatko neka trosi kako hoce. Najbolji su oni koji se moraju opravdavati za sitnicu pa nositi racune partneru ako su kupili sladoled, svasta...
Smijesno. "Istraživanje su sproveli psiholozi Univerziteta Iowa" 100% sve zene medju njima. Pare su moje, neka sama radi ako hoce para.
Kakve veze imaju ljubav i bankovni racuni? Ili ja ne shvatam ili je sve ovo otislo dovraga...
otislo sve dovraga
Neka ja ipak mislim da separatni racuni najbolje funkcionisu. Ovo istrazivanje ide u konflikt sa onom starom a istinitom "cist racun duga ljubav". Novac je jedan od glavnih razloga razvodima.
Meni jos uvijek vise sjedaju ruze, vino i svijece od zajednickih racuna. Sta je sa onim parovima koji se vole, ne zive skupa i nemaju zajednicke racune...izostavljeni iz proucavanja.???
Ti od 15gd nemaju racune.
@Okice voli romantiku znaci :)), ruze i svijece jeste da su nekako klise ali pali definitivno jos uvijek
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Hebala vas istraživanja........ http://www.youtube.com/watch?v=WO7Kjs9b7Gg ...imal' neko odgovor....? ...ja,...imam....
Ljubav je puno vise od racuna u banci. Ljubav je kad ti ushiceno tepa : Muskarcino moja!! ..a ti onda pogledas u ogledalo:((((
ljubav je biti ono što želiš da budeš, a ne da se prilagođavaš ženi i njenim/njihovim prohtjevima, pravilima, zahtjevima i uvjetima žene ne žele da budeš "apsolutno Ti"; žele da budeš prosječan, običan, neoriginalno originalan - žele normalnog muškarca :)
kartica od bankovnog računa moje žene je kod mene i ona nema pravo koristiti te novce. raditi može samo pod uvjetom da meni idu pare. to je za njeno dobro jer ja bolje znam sa parama.
pa das li joj bar kad za hljeba treba markica?
gledaj ti svoja posla. moja žena nema potrebe da ide po hljeb, ja joj kupim vreću brašna na početku svakog mjeseca i njeno je da pravi hljeb.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
LJubav je kad osjecas a ne mozes da definises.
nesto kao zubobolja! Boli ,a ne znas koji?
Pa i ne bas.Prije ce biti kao NLO :) Cula reaguju a razum ne konta.
predlozite to bill gatesu,bas me interesuje koji bi bio njegov odgovor...
isti ko ovdje http://cdn.ebaumsworld.com/mediaFiles/picture/847979/80993950.jpg
mudra li si
PRIKAŽI ODGOVORE (4)