Jeste li među njima?
12

Koji horoskopski znakovi nemaju sreće u ljubavi

I. S.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pojedinim ljudima se pronalazak ljubavi može činiti nemogućim. U astrologiji postoje određeni horoskopski znakovi za koje se vjeruje da nemaju sreće u ljubavi.

Ovnovi su poznati po svom samopouzdanju, hrabrosti i entuzijazmu. Međutim, njihova impulsivnost i sklonost da žure u vezi može dovesti do slomljenog srca. Također mogu imati problema sa posvećenošću i izazov im je dugoročno održati vezu.

Bikove karakteriše odanost. Međutim, njihova tvrdoglavost i otpor promjenama ometaju njihovu sposobnost održavanja veze. Imaju problema s izražavanjem emocija, što im otežava povezivanje s partnerom na dubljem nivou.

Blizanci su inteligenti, duhoviti i prilagodljivi. No, njihova neodlučnost im smeta u dome da se posvete vezi. Također imaju problem s povjerenjem i teško im je da kažu partneru sve što im je na duši.

Astrolozi također smatraju rakove nesretnim u ljubavi. Poznati su po svojoj emotivnoj prirodi. No, ta sklonost da budu pretjerano emotivni može otjerati njihovog partnera. Rakovi se također bore s nesigurnošću i sumnjaju u sebe, što im otežava uspostavljanje zdravih odnosa.

Lavovi imaju samopouzdanja, harizmatični su i kreativni. Međutim, njihov egocentrizam loše utječe na ljubavne veze. Oni su također često ljubomorni i posesivni, što stvara dodatne probleme.

Djevice su poznate po svojoj inteligenciji te obraćaju pažnju na sve detalje. No, njihov perfekcionizam im otežava uspostavljanje dugotrajne veze. Djevice se isto tako mogu boriti s izražavanjem emocija pa mogu djelovati distancirano od svojih partnera.