Zlatna riječ i gvozdena vrata otvara
52
Kakve komplimente žene vole čuti od muškarca
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni kad\' kažu da imam lijepe zube, ja padnem na to.
Mujo: Fato ja bi\' te yebo Fata: A vidi mangupa, osvoji me u dvije riječi
I,sta bii,primi li ga Melcha?
Nakon što je odradih rekoh uz dim cigarete: Debela si ko svinja al te dobro oderah..ahahahahahahahaahahahaaaaaaa A ona će:gubi se,odvratni gade svi ste isti...
mijenjam zenu od 100 kg za dvije po 50...
Ok ja cu biti strpljiv,a ti smogni hrabrosti ;)
Misliš na ovaj članak? Studenti, otputujte u Beograd i družite se - Klix.ba Pronašla sam...Javim se kada smognem hrabrosti za to, budi strpljiv ;)
Inzenjer nista ne prepusta slucaju(to ce potvrditi kolega sa MF-a),zgodna djevojko,preuzmi moj mail(nalazi se ispod one rasprave o eksponencijalnoj funkciji) :)
@DEL BOY Šta da ti više kažem, biće prilike ;) @MFovac Potrudit ću se da nađem neku kolegicu, pa da idemo nas četvero na kaficu, da moj inženjer dobije priliku za lično nagovaranje mene koji fax da upišem ;) @Mundzos Mislim da imalo iskusnije osobe u dopisivanju mogu prepoznati priču žene i razlikovati je od priče muškarca ;)
Melcha i Del Boy jedan te isti lik nabacuje sebi sam sebe! pateticno..
Ima l kakva frizerka za buduceg inzinjera masinstva. Isto \'vako poruzan ko ovaj kolega sa ETFa, matematiku I i II konta dobro, trica ga malo j.e.b.e al naucice i to. sifra: masina za sisanje
@ Melcha kako si napisala :Zelim da i oni nadju nekog ko ce ih procitat kroz komentar ,haha zato sam i rekao da ste dosadni ,fakat si procitana ..
Ne znam da li cu uspjeti da te nagovorim ;) \"LICNO\"-correct \"POSTAJE OPASNO\"-correct \"JEDVA CEKAM\"-correct :))
Što si ljubomoran?
dosadan/na si
Ništa vaši komentari ne utiču na nas, samo opušteno ;) A LIČNO ćeš se potruditi, postaje opasno, jedva čekam :)))
ja mislim da ovo sve pise muskarac a vi kako hocete