Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kim se god sastanes pita kad ces se zenit, dosadilo vise, sto nemas uslova to niko ne pita, ali bitno se ozenit po svaku cijenu i uvalit u problem.
@black hawk ne ženi se nikad
@black hawk ozenii sam se sa 100KM u dzepu, nakon tri godine, hvala Bogu imam sve. Pocev od djece pa do hiljadu drugih prblema...
Od cijele planete za brak je spremno mozda 100 ljudi. Svi ostali u isti ulaze radi straha od samoce, ocaja, seksualnih fantazija, tradicije itd.
Stomak do zuba spreman nespreman zna ti se
ja nedavno zavrsio fax,. sad svi pitaju kad ces se zenit, a mlade ni na vidiku hahaha
Kategorija "Veze i sex",kakve veze brak ima sa sexom. :D
Tesko covjek ikad moze biti spreman. Ali eto, kad se pojavi i ta osoba zbog koje odlucujemo rizikovati i napustiti svoju zonu komfora.
@Jasmin28 Prije nego sto "pustimo ruke" dobro razmisliti, jer mozemo glavu slomiti.😄
@Jasmin28 😄😄😄 Mamice su nerijetko prisutne i u braku, cesto obje.😄
...što bi rekla stara narodna "što se mora, nije teško" :))
@Turkoserv ...care moj lipi, tOčno si mi falija :))
@commiemarshhal nije on car on degen sto postotni...i ti poželiš svaku budalu ođe....cccc :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kazu bezveze "Dok sa nekim ne pojedes vrecu soli, ne znas kakav je covjek" ,nije da nisam za brak, jesam ali prije toga bih ipak volio zivjeti određeni period s njom pa ako bude dobro moze i brak .
to se nikako ne moze znati.......nikada ne znas sta moze krenuti po zlu ili ne..............upustis se u tu pustolovinu pa ......pomalo navikavanje, prilagodjavanje, ispipavanje.........e kad se sve slozi onda imas skladan brak......a do tada....urnebes
@mirrorce mah tanko bgm
@PureEightHeart ste je tanko od svega ovoga?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
brak je klopka
@darkness11 u koju se upada žmireći
Istinit je ovaj clanak, ali ja bih dodala - da smo spremni za brak znamo samo ako smo dovoljno mladi i razmisljamo pretezno srcem. Ako vec imamo/imate godina u guzici, onda znate da svi ovi uvjeti sigurno nikada nece biti 100% zadovoljeni, pa je sve teze i teze odlucit se.
Slazem se s tobom. I cak s godinama ocekivanja sve veca i veca. A kao mlad ne ocekujes bas puno. Stariji se svakako puno teze odlucuju.
kratak pogled u novcanik :-)
hahaha Ima i ta mjesta, ali to nije sve. Ima toga puno vise dragi gospodine. ;-) Ali kad dodje do toga, nekako se uvijek zna. :D
@smiling treba tu puno stvari da se poklopi, mi smo materijalisticko drustvo, zato nas i ima sve manje i manje.. ali taj novcanik je vrlo zayebana stvar, slabo ko vise covjeka vrednuje kroz nekakve druge osobine i vrijednosti :-) pozdravcic jedan za vas, kako ide?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sudbonosno ne.
sad znam, ranije nisam znao ali ebaji ga :)
hahahahaha, ja sam upravo to napisala na drugi nacin. Znamo da smo spremni samo kad smo dovoljno mladi, kasnije shvatimo da nikada zapravo nismo 100% spremni, prema , u clanku datim kriterijima, koji su zapravo istiniti, i nikada do kraja ispunjivi.