Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je clanak, a ne da citam o nekakvom asmiru begovicu i popisanom asteroidu hoce li opalit.. Raja samo se bambusajte !!
\"Stoga, potrudite se da nađete vremena za intimne trenutke sa voljenom osobom, nosite seksi rublje, eksperimentišite, koristite čokoladu, šlag, uradite sve što je potrebno kako bi oboje bili zadovoljni.\" HAHAHA, ovo je presmijesno...26 godina smo u braku, imamo troje djece, nista od ovih budalastina ne koristimo a seks imamo (i to odlican) 3-4 puta sedmicno, u dane vikenda nekad i po dva puta dnevno. Ne zenite se i ne udajite za onog/onu kojeg ne volite i to je to. LJUBAV je zakon!!!
jedini način za rješenje seksualnih bračnih problema jeste da čovjek nadje ljubavnicu ili da se razvede. provjereno u praksi !!!!!!
koje sve morbidnosti ovdje necu naci, jucer nana rodila unuka, a danas kako Ga prometnuti tamo gdje je prosla djecija glooova
sve to divno zvuci u teoriji. jedino kucna pomocnica i gomila para mogu pomoci. jer zena je umorna i nenaspavana!!!!!
cuj nebuloze \'\' kupujte poklone, cvijece i ostala s--nja\'\', pa prece mi je da kupim pelene, mlijeko i ostale potrepstine za dijete. A ovaj ko je napisao da su roditelji na prvom mjestu pa tek onda dijete, ocigledno nema djece. a citav clanak je vjerovatno napisao neko ko nije udat/ ozenjen pa ne zna sta je stvarni zivot vec hoda po oblacima, gleda Seherzadu, Gumus isl. pa izgubio dodir sa realnoscu
Upravo mi ga zena pus.ii dok ovo citam.........., ;)
Slazem se. Brak umrtvljuje sve. Nista ljepse kad je strast uvijek na nivou... ko god se vjencao, zahebo se :-/
\"Ukoliko u braku nema sek.sa, taj brak je definitvno ugrožen. Se.ks je veoma važan dio veze. Ukoliko ne vodite ljubav sa svojim partnerom ili partnericom, on ili ona će zadovoljstvo potražiti na drugom mjestu.\" 100% potpisujem Samo frig.idne osobe mogu reci da se.x u vezi/braku nije bitan. Se.x nosi 80% veze.
Sve je uredu i treba se posvetiti paznja jer bez njih nema zivota , ali to dorucak u krevet je otrcana fraza, cvjece , parfemi, masaze , poruke itd itd je uredu.
riješenje za strast : dont get married ! fuckin\' newfags
ljudi u braku se seksaju?
Kako je slika samo senzualna . . .
Dig\'o mi se!
j.e.b.i.t.e se