Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes sto kaze karamanlija, pederi i lezbejke su bolesnici tacno. ja sam jednom bio sa njegovom majkom koja je lezbejka i ona je lizala guzu nekoj zeni i stavljala joj nesto tobe jarabi strasno
Hehehehehehehe bem vam repu, bas se zabrinu kad srecom ima ovih komentara. Nedo bog da mi zena procita jos ovo u PM... odma bi rekla da sam taj. Ne smije covjek ni poze promijenit, sistem ko prvi legne gotovo, ja se nastelio.
eh eto, još malo pa ti se neće smijet ni dignuti.
JA SAM OVISNIK. MLADE ŽENE I DJEVOJKE OD 18-40 POMOZITE MI. IZVUCITE ME IZ OVOG PAKLA UŽIVANJA U SEKSUALNOM ČINU I SVIM POZAMA.
ma nema 95 % muskarace gleda pornice na netu znaci svi 95 posto su ovisni hehe
@marija lijepo od tebe sto braniš ljude koji vole isti spol, ali daj se nauci razlikovati homoseksualnost od homoseksualizma. homoseksualizam ne postoji.
ja zakljucka i govana... citajuci sam mislio da pripadam grupi iz prvog zakljucka. kako sam nastavio da citam, skontao sam da pripadam drugoj,trecoj zapravo i cetrvtoj grupi. Dr. Parikg bi trebao da mi da svoju zenu da me lijeci :).
Rekli ste da cigara,alkohol droga losa ishrana,brza voznja,nacionalizam religiozni fanatizam,fasizam itd ne valjaju. To sam prihvatio! Ali da k.ranje nije dobro?u to vam ne verujem. Volim da \"tucam\"!
Nisam ovisan,ako nije problem aj se natrci na brzaka.
e sto mi je pametan ovaj Parikh, uh rodila majka
jes bogami onda sam i ja ovisnik o sex-u
koja gomila teladi, od komentatora
GURBET
@left, najgora olosh, najveci lazljivci sluze se floskulom - kako je istina samo jedna - sto je notorna i jedna od drustveno najopasnijih neistina.
ruzni ljudi manjkom spoljnje ljepote viskom sexa kompenziraju unutarnje frustracije, korigiraju, jacaju svoj ego.