Komentari (448)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je kada si raspolozan za to , a najduze traje kada nisi raspolozan..;)
sve si objasnio, ostali komentari su suvisni :)
...e, jbg...kad kompjuteraš objašnjava gentlemanu :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da vam cika kure kaze nesto... karanje je nauka...
UVIJEK, eto odgovora :)
Najbolje vrijeme je kad imas gdje, a najgore kad nemas
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora http://zaraditeodkuce.webs.com/
Snažan muškarac može se nositi sa snažnom ženom. Slabić će reći da je ona arogantna.
tako je ..sreco..!!!))
;-***
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dodji ,burnbabe,:)))
OK :-*
A gdje samo nađoše ovo i 37 min???
nema tu puno rasprave!Bez obzira koji je dan,rano ujutro,najbolje vrijeme za sex!
HEMIJSKA ANALIZA ŽENE Element: Žena Simbol: Že Pronašao: Adam Učestalost elementa: Veće količine mogu se pronaći u buticima Osobine: Lako se spaja sa zlatom,srebrom i drugim plemenitim metalima.Posjeduje vece kolicine skupih materijala.Može eksplodirati iznenada,bez predhodnog upozorenja i bez poznatog razloga.Najefikasniji je poznati element za upijanje novca. Upotreba: Vrlo efikasno sredstvo za čišćenje Izvršeni eksperimenti: Pocrveni kada se zatekne bez šminke. Pozeleni kada se stavi pored boljeg uzorka. Opasnosti: Ilegalno je posjedovati više od jednog uzorka,čak i ako nabavite drugi morate paziti da elementi ne dodju u neposredni kontakt !
🎉 :-)
DUNJA Ti, ili nisi imala dovoljno muškaraca u životu, ili ih jednostavno mrziš !?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Desanka..prva i zadnja ljubav
Kako usrećiti muškarca? 1. Nahrani ga 2. Spavaj s njim 3. Pusti ga na miru 4. Ne provjeravaj njegov telefon 5. Ne provjeravaj gdje se kreće Je l' to neki problem? Naravno da nije! Kako usrećiti ženu? Nije ni to nikakav problem... Kako bi usrećio ženu muškarac treba samo biti: 1. prijatelj 2. suputnik 3. ljubavnik 4. brat 5. otac 6. gospodar 7. kuhar 8. električar 9. vodoinstalater 10. mehaničar 11. stolar 12. dekorater 13. stilist 14. seksolog 15. ginekolog 16. psiholog 17. istrebljivač štetočina 18. psihijatar 19. iscjelitelj 20. dobar slušatelj 21. organizator 22. dobar otac 23. vrlo čist 24. suosjećajan 25. atletski građen 26. topao 27. pažljiv 28. galantan 29. inteligentan 30. smiješan 31. kreativan 32. nježan 33. jak 34. pun razumijevanja 35. tolerantan 36. razborit 37. ambiciozan 38. sposoban 39. hrabar 40. odlučan 41. pravi muškarac 42. pouzdan 43. strastven NE zaboravite: 44. redovite komplimente 45. ići u kupovinu s njom 46. biti iskren 47. biti vrlo bogat 48. ne uzrujavati je 49. ne gledati na druge djevojke A u isto vrijeme, također bi trebao: 50. dati joj puno pažnje 51. dati joj puno vremena, posebno vrijeme za nju 52. dati joj puno prostora, nikad ne pitati kud ide. Ali najviše od svega, vrlo je VAŽNO: 53. nikada ne zaboraviti: * rođendane * godišnjice * sve što ona isplanira za vas.
zaboravio si da se ponekad treba i uzrujavati....ovisno o tome da l ona zeli u tom trenutku da se uzrujavas ili ne zeli...
@limesa I onda žene kažu da je teško dijete rodit',...ma daj ! :-)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tri, cet'ri, sad???
e, sta jos nece skontati...imamo uputstvo za sve-kad i kako jesti, piti, spavati, vjezbati, druziti se, voditi ljubav... utorak, oko 17 sati, dolazi ti dragi/draga, a ti virnes u preporuceni rapored - ne, duso, cekaj subotu, tad se preporucuje... meni najbolje kad mi je ceif, a ceif ne zna ni za radni dan ni za vikend, samo za se... .ebem ti zivot prema planu i rasporedu!
Ja ga derem kad mi se digne!
Ja ujutro karam pa onda idem pichke tražiti.
Svaki termin je dobar za vodjenje ljubavi.. Ovo je pisao neki strebercic koji p**** samo na slikama vidja.