Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozak ujutro: Spavaj još malo Tijelo ujutro: Ostani u ovom položaju Muški spolni organ ujutro: THIS IS SPARTA!
...prosle godine jednom,ove bgm rjeđe.
I tako brate ima jedno deset godina...
Stabilna svakodnevnica...
Hajvani, ova tema nije za javnost.
Onda problem imam jer mogu u jutro,naveče,popodne...da ne nabrajam :))
Za seks, uvijek spreman, nema pravila.:D
zornjak
ja vise volim pichku nego kahvu! ;)
još kad bih se mogao probudit prije 10....
Nemoj mi reći?
Sto je nekada bila kod mene mesara...,na zalost sada je kozara... :-(
Kada su u pitanju gluposti avaz jutarnji odioti klix nocne ptice...
U mene hanuma ne da dok ne usisam. Nije bitno doba dana. Prvo usisavanje, onda inspekcija (provjera kvaliteta odrađenog posla), pa ako zadovoljim, potpisuje se radni nalog i pristupamo 45-minutnom seksu.
45-minutni seks? To nešto spojeno na struju? Onaj normalni na baterije obično traje 5-10 minuta. :D
Nije nego ja po radnom nalogu imam 45 minuta i jednu pauzu od 5 minuta. To je po ugovoru. A na meni je kako ću iskoristiti to vrijeme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što se men tiče jebi te se kad god hoćete.
Izgleda da sam ovdje samo ja muzafer....
..ti se muzafere kupaj
Jah.
ispade mi volimo SABAHUDINA
Ma šuplja. Čim se uda uvjek je pospana i umorna i glava je boli. Ujutro i navečer i tako sve osim prvih 6 mjeseci braka. A ja kad svoju na sabahu vidim,ne da neču nego nemogu da sam sad iz zatvora....Zato Šuplja malo je reči.
Tako ti je to kad se vecina u bosni zeni i udaje zbog komsiluka s nekim et hajd vataj zadnji voz...bez imalo privlacnosti sa jedne strane ili ljubavi....neg il interes il bijeg od samackog zivota godine stisle itd
Sigurna sam da su osjećaji obostrani. :) I ona kad tebe vidi, ne da neće nego joj se ne da sve da ti i možeš. :) Ne preostaje ti ništa drugo nego da provozaš nešto tuđe, ali da ne budeš sebičan - dozvoli i "toj svojoj" da i ona provoza nešto tuđe. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Podjesti me ovo na onu pjesmu "sex on the beach"