Zanimljiva rasprava forumaša
0
Jesu li seksi žene manje pametne?
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba joj ljepota ako je glupa :D Ja ipak biram pametnu :D Vec sam izabro pametnu a i lijepu-slatku :D
Nemoj da Britanke pričaju o seksualnosti dina ti :) Sve stanu na prste jedne ruke
Bog nije nista ljepse stvorio od zene i zar je bitno kako minorni pojedinci vide i ocjenjuju zene jer ih je masa i lijepa i visokoobrazovana ... a da one medju njima hajzgodnije najbolje prolaze u zivotu to je fakat i tako je bilo, i ostat\' ce
HAHAHAAH Sam sebe hvalit koliko si lijep,to sto treba za sebe kaze da je lijepa ne znaci nista,jer nijedna nece reci za sebe da je ruzna.
dovoljno su pametne za to da znaju da do svojih ciljeva mogu doci upola lakse nego prosjecno lijepo zensko
pamet x ljepota = const
Pitanje je sta je lijepo? Nije svakome ista cura lijepa i zgodna, a i stepen inteligencije zavisi od nas samih, tj u poredjenju s nama samima. Ne moze se to tako generalizovati. U svakom slucaju mix te dvije stvari je idealan. Ma da, iskreno, ne mogu ocima gledati one prenapucane u utegnute trebice koje misle da su kleopatra, a kad vidis malo ko su i sta su.. A i one sto pametuju nisu neka sreca.. Dakle, zlatna sredina, fina simpaticna prosjecna djevojka je mjera, ni PREzgodna ni PREpametna, a ni obrnuto naravno. :)
Ja sam i pametna i lijepa :)
joj sto mrzim ove sto se sami hvale... ja uvijek pustim drugima da me hvale ako imaju za sta...
A najčešće jesu , jer svo vrijeme potroše na lakiranje noktiju i solarijum i to im je najčešće najgori problem u životu.Ali uvijek ima izuzetaka :D
Pa pravi smisla po evoluciji. I danas za lijepim svi idu a ona ruzna mora da se dobro namuci i dobrih diploma naszlaze da bi kakav mujo bio zainteresovan. Recimo ova seherzat jadna umre za diplomama, a i sa phd\'om joj nema pomoci.
..al si glupa.
@seherzat garant pravo oooooooooooooooo
npr 99% forumasa sax izgledaju kao ohrndala c u n a pa svoje komplekse lijece utrkivanjem na raspravama i nebuloznim sipanjem kojekakvih budalastinja ja sam lijepa zgodna i upravo magistriram CAO!
JA SE PRIJAVLJUJEM DA JEDNIM SONDAŽNIM PREGLEDOM USNE ŠUPLJINE USTANOVIM ČINJENICE ODNOSNO IZA NEPČANE KOSTI SE NALAZI DIO MOZGA KOJI MOŽE DATI ODGOVOR NA POSTAVLJENO PITANJE GDJE NAJBOLJU DIJAGNOZU USTANOVLJAVA POLUTVRDA SONDA ORTOPEDSKI OBLIKOVANA USNOJ ŠUPLJINI KANDIDATKINJE NEKA SE JAVE ŠIFRA DR. LOVE
kakva pamet necu je naizvrat vodat
hajmo sad experti opletite po tipkama hahaahah