Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
taj sam
BiH je medju onih 99%, izheba svak svakog kako god moRe.
meni se digne redovno ali zeni sam \"dosadio\" i moram traziti druge uspaljenice...ozenjen sa ali k\'o momak zivim...
MENI VAZDA DIGNUT.................
Nista to dok ne naprave paradu da pokazu ponos zbog svoje aseksualnosti
Treba ih jos zvati i ,,konjima \'\' cetvrte kategorije .cuj aseksualan ,to je vec bolest ba ,mora se to negdje odraziti na drugu stranu ,gdje je tu naucna teza da seks oslobadja stresa da pojacava vezu ,da skida visak kilograma ,sve ove na slici imaju po 150 kila ,da su se seksale 2 sedmicno bile bi ko manekenke ,ha ja ,naucnik
džabe se ofiraju, pa na ovoj slici većina su krmad debela koja NE MOGU PRIVUĆI NIKOGA pa lažu da njih niko ne privlači, ljudi su svi stvoreni sa seksualnim nagonima tako da je ovo obično njesra!
http://www.plivazdravlje.hr/bolest-clanak/bolest/205/Impotencija.html Prvo pročitaj šta je impotencija pa se onda provaljuj
Pa ne možemo imati \"dvije tipe\", već \"dva tipa\"!!!!! Mene su nekad tako učili, a kako vas danas uče......
To ne bi bili vi, kad ne bi ukrali tekst s nekog drugog portala :) Jutros sam ovo citala na www.index.hr, al` moram priznati potrudili ste se, bar ste promijenili red rijeci u recenici ;)
Evo na slici se vidi da su to odvratna krmad koju niko neće pa se lažu da im to ni ne treba. A ako fakat ne osjećaju, nema veze, prirodna selekcija će ih ukloniti.
meni se ne diže, ja volim klaparati po tastaturi ko Maksim po diviziji, jedino to znam..... :(
Upravu si kralju kad malo bolje razmislim! Al nesto me ova slika povuce da napisem to sto sam napisao, al moram ti priznati da si upravu!!
Eh...nije ti ovo takvo vrijeme...koliko ruznih likova voda dobre trebe, a isto tako koliko ima muskaraca da im je bitno samo da ima rupu
Ja sam aseksualan ne j.e.b.e.m nista
Ili ti ga LIGA RUZNIH!!!
to se u moje vrijeme zvalo impotencija