Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se uvijek pretpostavlja da su muskarci ti koji su emotivno nedostupni (mada ovdje ne pise no da se pretpostaviti po tom magazinu Sheknows)? Vrlo cesto su to zene koje su nedostupne. A na kraju krajeva, svi smo nekad emocionalno nedostupni, i nije to uvijek lose. Samo je iskrenost bitna..
Izgleda da je vrijeme da krenem dalje...
Ako nije nek ne ulazi u vezu i gotovo. Sto ne mogu muskaraca koji bi tek tako s nekom u vezu. Drugo je imati neku za zabavu a drugo je veza ... Radije budi slobodan i mjenjaj ih a ne tako s svakom u vezu da krenes glupane.
Ti, sto napisa, da neko mudro zbori... Ako si nekog muSkog roda, veliki si pacenik.Ako si zeMsko? To vec poznato/svakodnevnica.
@@Okice zelene, Sta si ti vidovita Dzemila,pa znas sta sam ja izlizala,hajd mars kretenu.
Tek dvije teze kojih bi se čak i žene postidile: "...O onome što ne osjeća nikada ne govori...", ali zato ona utuši o svemu i što osjeća i što ne osjeća, i što osjećaju i ne osjećaju svaka od njenih kolegica, i sve to u po dnevnika dok gledam tv. "...kada govorite o vašoj vezi pokazuje strah od vezivanja i traži načine da se izvuče iz tog razgovora...". Pa kakva je to uopšte veza i ako postoji možeš samo zamisliti pod kojim okolnostima (čitaj: stolom) je nastala ta veza i koja je to navlakuša bila. Nisam šovinista ali ovakve izvale može dati samo neko kome se pomiješalo i zbrkalo emocionalno i neeocionalno.
Sto objavljujete ovako nesto,sad kad mi djevojka ovo procita meni ce sve ovo na Nos nabijati cccc
@@commi ...o, yarane...ti i ja, k'o trabant i bugati :)
...nisi ni ti nista bolji....
@ovaj gore ...evo prototipa balkan boja...sa dna kace :)
Mudro zboris, ali najgore od svega je to da sve znas a pichkuu si izlizala od dosade.... s trosjeda na fotelju, s fotelje na trosjed...idi sta radi dosado
Logično Čombe!
Posesivnost u vezi nije dobra ni za jedno, a to mnogi rade. Treba da znas gdje je,s kim je, sta radi?Milion poruka poslat na dan. To gusi vezu.Fleksibilnost i povjerenje je najbolje.
@okice ...lifestyle...
Osam stvari koje svaka zena treba znat o muskarcu, danas evo ovo, Pa jesmo li mi naucnici a muskarci pokusni kunici jbt. Treba pustit da sve ide normalno a ne gnjavit sa istrazivanjima, sta ima lose ako izadje sa svojim drustvom ja to isto radim...
svi smo postali nedostupni i cool
pa sve sto su rekli je kod mog muza ha ha ha .....kao da njega opisuju :(