Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FEJSBUK unistava veze!
Ma vala i meni idu na živce. Dođem sjednem u park, kafić...Kad dođu ''ljubavnici'' da pokažu svoju veliku ''ljubav'', k'o da su oni jedini koji se ''vole''...Idi brate u stan, kuću, auto...pa dokazujte ljubav, ne moram ja gledat'.
pa to ti je ono... ti mislis on nezainteresovan i poludis, cim vidis da te pocne smarat ohladis se...
Meni se gadi vlastita pljuvacka jarane nema od tog nista :(
Pa j.e.b.e.m. ga ja ti se nisi ni poljubio nikad, čim pišeš da bi povratio ''AKO'' ti neko gurne jezik u usta. Nađi finu curičicu, slatku, zgodnu..pa da vidiš taj osjećaj kada vam se jezici dodiruju. Pa se onda ovdje vrati i napiši gaditi li se.
Zasto zene ne vole da im muskarci iskazuju ljubav? Imao sam drugaricu koja mi jednom prilikom rekla kako se zaljubila u lika samo zato sto je nije smarao sa tim
Hajd neka radi ko god sto hoce ali ja mislim da bih povratio kad bi mi neko gurnuo jezik u usta
Meni je to uzbudljivo. Osjecam pljuvacku svoje cure u ustima, evo i dok ovo pišem, dobijem erekciju.
je,bo ti deras sestru u zevagu
Kako se ljudima ne gadi razmjenjivati tjelesne tecnosti?
cen.trotrans autobus, čeka.mo mi pred ulaz.om a revi.zor gle.da kart.u i pušt.a jedno po jedno.. Malo manji red je bio, dvoje malo ne tako mla.đih (20+ godina) ljube se u redu, cma.kaju što bi se reklo, u inter.valima svake 2-3 sek.unde... svaka nji.ma čast što su slo.bodni, ali su bili toliko dos.adni, hej u redu ulazi.mo u aut.obus i oni se pred vr.atima cma.kaju..... he.bem li ti kul.turu.
"novinarčići" najposjećenijeg bh portala JEDNO napišu u naslovu, a sasvim deseto u tekstu. ovo važi ISKLJUČIVO za ledene engleske kučke
*ponjamke ne znas ni satrovacki, vidi se da si deras mrtvi. crta u zagreb.
znaci ti si, haha, jesi odvratan majkom ti se kunem. ridji coravi deras ispod kape.
joj hipstera na slici :S
ti mi znas ko je slici usta ti se ponjakem