Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljiva naslovna slika
Ma nisu ni nase zene bolje, zato ako ste ozenjeni valja vam dati 150% vise nego sto treba kako bi ste ju zadovoljili, a ako i tad te prevari onda je na strik okaciti bez milosti ;))
hebu se i ove nase bez milosti, neko tvoju zenu, ti neciju i sve tako u krug...uglavnom mozemo zakljuciti da nasim zenama jedna cuna nije dovoljna :)
Prevariti je lahko, ali nemoguce je vratiti se nazad.
jel ti to omiljeni facebook status xD
Ja i facebook, ko nebo i zemlja. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Anketa provedena u 6 zemalja i sad bi mi kao trebali da imamo nekakvo negativno mišljenje o Francuzima i Italijanima i da smatramo kako obični katolici ne poštuju svoje žene, a da su protestanti ono pravi insani, domaćinski ljudi.
Kad naprave istraživanje o Balkancima nek' se jave... Na kraju krajeva francuski predsjednik i bivši talijanski premijer su osvojili previše važne funkcije, iako se znalo za njihova švrljanja, što govori da njihovim pristalicama varanje partnerki nije tabu tema.. čak naprotiv..
Italiano dasa
Odgovorno tvrdim, da se i ove naše domaće ne štede, provjereno!
Samo polako sa provjerom ! ;-)
:)) tako je...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
I kakve veze ima sto su to protestantske zemlje molim vas?
apsolutno nikakve :)
valjda zbog protesta :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)