Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vi sto gledati na neke greske u pisanju nije vas to posao...ljudi su umorni i mogu i oni nekad pogrijesiti,i sta ti znas u kakvim je on ovo okolnostima pisao...a ti se zaposli pa nemoj grijestit...svako grijesi i nema osobe koja to ne radi...toliko od mene..
ma daaaj 25 je premlado za udaju(mada sam jos daleko od toga),pa u to doba planiram stosta,al da se udam...jockk
@ @@@ joj u pravu si... do mene... lapsus calami
@ no name ...calgon...aa me calgonit...xd
sa 25 su tamam dovoljno zrele :D a dovoljno mlade....
zato koristite calgonit :-)
I jos malo statistike! U BiH se svaki sat pokvari jena perilica rublja! :)
Zene se NIKADA ne udaju iz ljubavi.
i bosnjake je uhvatila bijela kuga. rat ih nije unistijo ali ce zato oni sami sebe unistiti. a i dosta su se i provlacili kroz iglene usi. zbogom bosnjaci, niste bili tako ni losi (o mrtvima sve najbolje)
sa 27 godina i osam mjesec
hajd imam jos vremena
kako nepismene novinare ovi idoti zaposljavaju na portalu to je prosto nevjerovatno.
\"Djevojke sU udaju u 25. godini, muškarci u 28\" muskarci se udaju??????????????????????????? \"Primjera radi, 2000. godine prosječna prosječna.......\" \"dok su u prosjeku muškarci ženili sa 27 godina\". fali SE negdje u recenici. \"ali je zanimljivo da bračni parovi uglavnom zaustave na rađaju jednog djeteta\" \"dok se 233 parova se razvelo\" kompletan tekst izbrisati, pa ponovo. bruka i sramota.
puno srece djevojke. nadam se da ce vas netko htjeti u tridesetoj. Mi volimo malo mladje. @/// dobro si me nasmejao
Tako je seljak ///,samo naprijed!