Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što god da se mijenja-isti su ljudi i neumitna pravda za slijepce u mraku-BRANIMIR JOHNY ŠTULIĆ....TETOVAŽAMA SU SE UVIJEK BAVILI PAPCI I PAPANKE I NEMA RAZLOGA DA TAKO I NE OSTANE.
steta da nema tetovaza :p
Ja boze ti sacuvaj, vise govana na jednom mjestu odavno nisam vidio.
Kakvo sranje od knjige
a sta ako joj stoji: Jebi me...sta onda? sta to znaci?
Slona sam istetoviro oko SURLE, samo glava i usi !
Joj morao sam napisati komentar... danima gledam naslove na stranici i jedino sto se moze zakljuciti je da su urednici ove stranice jedni veliki levati.... uz to im fali malo (malo vise) obrazovanja !
6. Sportske tetovaže Klupski trofeji kao tetovaže na muškom tijelu odraz su odanog muškarca. On je vjerovatno neki staromodni tip, koji će biti tu s vama do kad god bude trebalo. Sigurno ima i visoku poziciju u društvu. sta? nije vise huligan, narkoman i probisvijet?