Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četiri stvari koje muškarci odmah primjete, zamene je prva stvar da pogledam u grudi (meme). A sve ostalo je sporedna stvar.
A prljavština ispod noktiju??? Ne shvatam zašto žene misle kako su dugi nokti sexy??? Šta žena uopće može raditi sa takvim rukama? Ne može ni guzicu pošteno obrisati... i onda se čudi kad ne želim da me dira po licu...
naravno treba koja ovo mora da radi je odista bogalj :D da mi se kesla i da mi pokazuje sesi :D ma daj mora nesto pokazat kad nema nista ;D opet dodjemo na prvo , da je bogalj :D
Nema problema \"stručnjaci\". Mi ćemo se pridržavati vaših savjeta dok vi sjedite negdje na pivi, neobrijani, traljavi a ispred vas pepeljara puna čikova i dnevni bilten.
ali to ne mjenja ne-profesionalnost sarajev-x\'a zbog mrava i koruptera drustva putem lazi poput chmolja... i zoom66 i mirkerke ako zelimo profesionalno drustvo, onda moramo uklanjati brutalno takve drustvene koruptore.
AKO ZELITE NEVINU PRESTANITE RADITI ZNATE STA....
ehh cudo nisu ovdje slagali sta je magazin napisao, kao sto su slagali da vecina muskaraca ne zele ozeniti nevinu zenu, a ja odmah pronasao da u istom magazinu studija kaze da od 25 muskaraca ispitanih 14 (sto je vecina) zele ozeniti nevinu curu, a ostali nisu sigurni. i to sve slagali da bi chmolja administratora foruma zadovoljili, ali odmah su bili provaljeni :D slazem se sa ovom istinitom pricom za promjenu.
nema nista gore od na silu iskvarcane djeojke sa cvikama koje prekriju vise od pola face.... jos utegnuta....
Osman Džiho kaže da prvo primijeti može li mu biti žirant :D