Uživaju u Americi
23

Bivša supruga Marija Mamića mjesec dana nakon razvoda potvrdila vezu s nekadašnjim NBA košarkašem

D. J.
Foto: Pixsell/Josip Regovic/Instagram
Foto: Pixsell/Josip Regovic/Instagram
Tia Jurčić, bivša supruga Marija Mamića, samo mjesec dana nakon što je potvrđeno da se razvode, otkrila je da ima novog dečka.

Naime, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s Kennyjem Smithom, bivšim NBA košarkašem i komentatorom. Par je zajedno dočekao i Novu godinu.

Kako Story doznaje, Tia je nakon razvoda od Marija Mamića otišla u Ameriku, a šuška se da tamo planira ostati dulje.

Kenneth Smith, zvani "The Jet", američki je sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.

Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a.

Podsjećamo, Tia i Mario, sin Zdravka Mamića, nakon nešto više od šest godina braka odlučili su, iako u dobrim odnosima, svatko krenuti svojim putem.

"Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima. S obzirom na višegodišnji zajednički život i bliske odnose između njihove djece, odlučni su te odnose i dalje podržavati i štititi. Zbog toga se nadaju da će javnost i mediji poštovati njihovu želju da zaštite svoju privatnost u ovom osjetljivom razdoblju", stoji u saopštenju koje je magazin Story ekskluzivno dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime.