Holanđanka Andy Barratt
0
"Aseksualnost je orijentacija, a ne izbor"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno je to koliko ste vi nepismeni i zaostali i koliko ste netoleranti i ne podnosite razlike pa i po pitanju seksualnosti. Moje licno misljenje je da je ova djevojka sasvim ok i da uopste nije bolesna. Pa sta vi mislite da kod nas nema aseksualnih zena i muskaraca al\' jadni vjerovatno to nicim ne pokazuju jer znaju i svjesni su okruzenja u kojem zive, tj.poznate bosanske i balkanske primitivnosti i netolerancije. A i vi koji se tu hvalite, pa sta vi mislite da ste kao neki muskarci i veliki ljubavnici? Ma jeste, al\' malo sutra. Vecina vas je jaka na jeziku a jako slabi na............ I umjesto sto za ovu djevojku govorite da treba da se lijeci, moj savjet vam je da pogledate sebe i da se lijecite.
Ja sam aseksualan ali volim ga guzim.
mozda je rođena stim... a mozda je to Maybelline....
Pa i Severina i Cece tvrde dan danas da su \"aseksualne\" ili su mozda mislile \"analnoseksualne\"?
draga gospodo,ako nisam zaboravio bosanski orijentacija zapravao znaci izbor,a doticna gospodjica je vjerovatno imala traume iz djetinstva o kojima sde ovdje apsolutno nista ne pise.
@jaca: Ni tvoja \"jezička kultura\" ne odskače od jadnog prosjeka nepismene većine na ovom portalu. Da li je to koincidencija prouzrokovana lošim i brzim tipkanjem ili je stvarni odraz tvoje pismenosti, ne bih želio rasuđivati no nikako nije lijepo uzdizati se bez krila...
mora da je to zato sto jos nije srela ni jednog Bosancerosa;)))
Nije ona nasla dobrog zagondziju,da ga je srela ih sad bi se ona jebavala do iznemoglosti hahaha.
trba pojedinim ljudima sto ostavljaju svoje komentare,puuno kulture jezicke kulture...bolje je i tako,nego spavati sa svakim ko se bar malo\"ponudi\"....mozda ce sa nekim svojimpravim,vjerujem da hoce,jednog dana
Losa reklama NE POSTOJI!!!
a seljackih komentara u pm
treba njoj malo kite da je izlijeci
pa pustite.nesto vamo nama prica a kod kuce razvalila pi8ku
ti si bolesna, lijeci se vibratorom.