Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon Vehida Gunića, svijet odavno nije doživio ovakvog udava i narikaču . Jest da vam je kolega ali nek si osnuje privatnu TV pa nek tuši koga god.
Tipična sda narikača agresija,genocid,agresija,genocid ..
Legenda!
Legenda nad legendama. Pa eto ovo je samo jedan od pokazatelja koliko smo kao drustvo potonuli u ovih 10-15 godina. Sada su nam glavni novinari Radoncicevi poltroni koji ce sutra Angelu Merkel potpisati kao Dzemilu iz Buzima koja je protiv "montiranog procesa". A Saliha Brkica su zamijenili sve, samo ne profesionalci, poput onog sto nedavno na pravdi Boga optuzi onog momka iz Tuzle (manje vise, zato sto obavlja molitvu na radnom mjestu).
Da ne pomenu ovog "klanjača" pitpisao bih tvoj komentar... Zašto religiju trpaš i ondje gdje joj nije mjesto ... ???
@halal passat Zato sto je tu istu religiju trpao novinar gdje joj nije mjesto,u tome i jeste poenta komentara.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neka ti je vječna slava R.I.P.
@Andy Fantabulouz Hah?
@WilliamCostigan Ha joooj jesam se provalio. Jarane ja samo komentare pročito, pa shodno tome došo do zaključka da je čojk rahmetli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
legenda bh novinarstva. danasnji novinari mogu puno toga nauciti od ovog covjeka
Gigant,jos uvijek se sjecam glasa,imam i male traume zbog ratnog izvjestavanja.
@zoe Di si ba? :)
@zoe Dajes si oduska? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nema vise novinara ovog kalibra.
Istina, nema vakih sve do Zapadnog Mostara.