Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako on ovo misli grijat? je l on zna da grijanje treba poskupit u decembru za 23%?
Jesi li ti komšinice nabavila drva za zime? Nisam! E grijaćeš se na mom k.u.r.c.u!
Jbte kolika kuća !! Stvarno super izgleda al ne kontam štaće mu ?? On je toliko mali da ni alarm neće moći u njoj aktivirati :)
a sta ako necemo?
Posto je ovo?
Lako mu je kad je utajivao porez godinama...
Izgleda ko zatvor, bezveze kuca!
jadnikk nema ni za krova :/ sve mi ga zao :P
sve se nema a grah se povraća..
Minecraft :)
Da li Ronaldo ima ovakvu kuću i Klix objavi članak, bilo bi: "Gad, toliko gladnih ljudi, on se raspisa..." :D A ovako, čestitamo Messiju jer je sve zaradio svojim trudom.
rasipa* :-)
A nece da plati porez ?
e ja ljubomorne bagre ccc , svaka mu čast čovjek uspio u životu , trudio se , borio i igrama zaslužio ovakvih 10 :) a vi se pojedite od muke ljubomorni klocevi :))
Super zamišljeno, extra!
ovaj lik je i meni kucu napravio http://www.petsglobal.com/UploadFile/productimg/20109811271294517.jpg
...jednostavno, a genijalno...